Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 16:29

26
مهر
راهکارهایی جهانی براي لاغر شدن

راهکارهایی جهانی براي لاغر شدن

عموما یوگا پادزهری برای استرس و ورزشی برای انعطاف پذیری بیشتر است و به ندرت از آن به عنوان روشی برای کاهش وزن یاد می‌کنند.

 اعظم كنجشكی

 

هند: ورزش یوگا انجام دهید

 عموما یوگا پادزهری برای استرس و ورزشی برای انعطاف پذیری بیشتر است و به ندرت از آن به عنوان روشی برای کاهش وزن یاد می‌کنند. اما مطالعه‌ای که اخیرا انجام شده، نشان می‌دهد شاخص توده بدنی در افرادی که ورزش یوگا را انجام می‌دهند معمولا نسبت به ورزشکاران رشته‌های دیگر پایین‌تر است. کارشناسان علت این کاهش وزن بیشتر را این طور توضیح می‌دهند که ورزشکاران به طور کلی یوگا را با معده خالی انجام می‌دهند و این امر– با توجه به وضعیت بدنی – باعث می‌شود حجم ماهیچه‌ها افزایش یافته و به سوخت و ساز بدن کمک کند. 

 تایلند: غذاهای تند و پر ادویه بخورید

غذاهای تایلندی یکی از تندترین غذاهای جهان هستند. ثابت شده فلفل قرمز سوخت وساز بدن را افزایش می‌دهد اما مزیت اصلی غذاهای تند این است که سرعت غذا خوردن را کم می‌کند. وقتی ما سریع غذا می‌خوریم – مانند آنچه در امریکای شمالی رایج است – معده دیرتر سیگنال سیری را به مغز می‌فرستد؛ در نتیجه از آنچه نیاز داریم بیشتر غذا می‌خوریم.

 انگلستان: واحدهای غذایی خود را کوچک کنید

خواه در رستوران، خواه در خانه، فرقی نمی‌کند، انگلیسی‌ها ترجیح می‌دهند که واحدهای غذایی کوچک بخورند، عادتی که می‌تواند اثری به جامانده از جیره‌بندی باشد که از جنگ جهانی دوم باقی مانده است. متخصصان تغذیه هشدار می‌دهند که وعده‌های غذایی پر حجم بدون شک به چاقی منجر می‌شوند. 

 فرانسه: وقت کافی برای غذا خوردن اختصاص دهید

فرانسوی‌ها دوست دارند در آرامش کامل غذا بخورند. به طور متوسط، 96 درصد خانواده‌های فرانسوی، شام را همراه کل اعضای خانواده میل می‌کنند و در ایام هفته به‌طور میانگین 33 دقیقه و در آخر هفته‌ها 43 دقیقه را به شام خوردن اختصاص می‌دهند. نکته شگفت‌آور این است که وقتی غذای خود را در زمان طولانی‌تری می‌خوریم، مقدار غذای کمتری مصرف می‌کنیم. کارشناسان بر این باورند که مدت زمان ایده‌آل برای صرف غذا حداقل 20 دقیقه است چرا که طی این زمان، معده فرصت کافی برای ارسال پیام سیری به مغز را دارد. در نتیجه، هر چه آهسته‌تر غذا بخوریم، غذای کمتری مصرف خواهیم کرد.

 آلمان: حتما صبحانه را کامل بخورید

متخصصان تغذیه از دیر باز توصیه کرده‌اند که به هیچ عنوان وعده صبحانه را حذف نکنیم. همچنین مطالعات اخیر بر اهمیت نقش این وعده غذایی تاکید دارند. نزدیک به 75 درصد آلمانی‌ها، برای صبحانه خود وقت کافی اختصاص می‌دهند و معمولا دروعده صبحانه آن‌ها، غلات کامل، نان و میوه نقشی اساسی دارد. 

همچنین محققان انگلیسی دریافته‌اند مغز افرادی که صبحانه نمی‌خورند در برابر مواد غذایی پر کالری واکنش شدیدتری از خود نشان می‌دهد و احتمال بیشتری دارد وسوسه شوند که این مواد غذایی را بخورند. اگر برای رهایی از معضل چاقی جوامع امروزی بخواهیم تنها یک توصیه داشته باشیم خوردن صبحانه کامل است.

 فنلاند: پیاده‌روی کنید

پیاده‌روی‌های طولانی یکی از فعالیت‌های مورد علاقه فنلاندی‌ها است. تنها وسایل مورد نیاز برای پیاده‌روی به سبک فنلاندی‌ها، یک جفت کفش پیاده‌روی و یک جفت عصای ارزان قیمت است. عصا کمک می‌کند که تعادل خود را حفظ کنیم – خصوصا بر روی زمین یخ زده - و استفاده آن به افراد سالمند بسیار توصیه می‌شود.

میانمار ( برمه ): گوشت قرمز کمتری بخورید

در بسیاری از کشورهای آسیایی، از جمله برمه، گوشت قرمز بدون اینکه کاملا از سبد غذایی حذف شود، جایگاه کوچکی را به خود اختصاص می‌دهد. این امر بسیاری از اوقات به دلیل مسائل اقتصادی است و خوردن گوشت قرمز در این کشورها نشانه‌ای از رفاه به شمار می‌آید.

هلند: دوچرخه سواری کنید

در هلند تعداد دوچرخه‌ها از تعداد ساکنین این کشور بیشتر است: 18 میلیون دوچرخه برای 16.5 میلیون هلندی. در هلند 40 درصد از جمعیت فعال شاغل از دوچرخه استفاده می‌کنند. در برخی از محله‌های آمستردام چراغ‌های راهنمایی و رانندگی با سرعت متوسط جابه جایی با دوچرخه هماهنگ است.

 ایتالیا: کیفیت را به کمیت ترجیح دهید

ایتالیایی‌ها نگاه متفاوتی نسبت به غذاها دارند: هیچ چیز باعث نمی‌شود که نتوانید با مواد غذایی معمولی، غذایی عالی درست کنید. ایتالیایی‌ها معمولا از مواد غذایی تهیه شده در خانه و طعم دهنده‌ها به عنوان اولین انتخاب بهره می‌برند و اعتقاد دارند برای تهیه غذاها احتیاجی به مواد غذایی گران‌قیمت و صرف مدت زمان طولانی برای آشپزی نیست.

 روسیه: میوه و سبزیجات مورد نیازتان را خودتان پرورش دهید

تقریبا 51 درصد از ساکنین این کشور بزرگ تعطیلات و پایان هفته‌های خودشان را در باغ‌ها و مراتع می‌گذرانند و اکثراً میوه و سبزی مورد نیازشان را خود پرورش می‌دهند؛ در نتیجه مواد غذایی مغذی‌تر و سالم‌تری هم مصرف می‌کنند. به علاوه مواد غذایی مازاد بر مصرف خود را نیزکنسرو می‌کنند.

مالزی: در آشپزی از زردچوبه استفاده کنید

زردچوبه یکی از عناصر تشکیل دهنده ادویه کاری است که در جنگل‌های مالزی بصورت خودرو رشد می‌کند. زردچوبه یکی از ترکیباتی است که خاصیت چربی سوزی دارد. در تحقیقی که اخیرا در دانشگاه تافتز بستون انجام شده به دو گروه از موش‌ها غذای چرب دادند اما به گروه اول علاوه بر غذا زردچوبه نیز داده شد. نتیجه تحقیق نشان دهنده میزان چربی کمتر در بدن گروه اول موش‌ها نسبت به گروه دوم است. محققان بر این باورند که زردچوبه از تشکیل بافت چربی جلوگیری می‌کند: دلیلی خوب برای اضافه کردن این ادویه به ادویه کاری و غذاهای سرخ کردنی.

ژاپن: بعدازظهرها کمی بخوابید

در این کشور که ریتم زندگی بسیار سرسام آور است، معمولا همه 20 الی 30 دقیقه در میانه روز می‌خوابند. کارشناسان خواب بر این باورند که کم‌خوابی خطر افزایش وزن را زیاد می‌کند. محققان می‌گویند که کم‌خوابی باعث کاهش تولید پروتئین لپتین – که مسئول اعلام احساس سیری به مغزاست و از راه‌های مختلف موجب کاهش اشتها شده و در واقع مانع زیاد چاق شدن ما می‌شود – و افزایش ترشح گرلین – هورمون محرک گرسنگی – می‌شود. بسیاری فکر می‌کنند که گرسنه اند درحالی که تنها خسته هستند و به جای غذایی سبک برای رفع گرسنگی‌شان تنها نیاز دارند کمی بخوابند.

 

برچسب ها: رژیم غذایی، کاهش وزن، رژیم درمانی، رژیم، غذاهای ملل تعداد بازديد: 1050 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز