Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 00:26

23
تیر
بشقاب غذایی تیر ماه

بشقاب غذایی تیر ماه

در بشقاب این شماره الگوی سالمی را در نظر گرفته‌ایم که شاید مصرف آن خیلی متداول نباشد اما از ارزش تغذیه‌ای بالایی برخوردار است. آن را امتحان کنید تا از فواید غذایی آن بهره‌مند شوید.

تحریریه زندگی آنلاین- گروه تغذیه

 

در سوشی بر روی یك قطعه برنجی بیضی‌مانند، برش نازکی از ماهی گذاشته می‌شود.

ماهی، توفو، فرآورده سویا، خوراک دریایی، تخم‌مرغ و دیگر خوراکی‌های بکار رفته در پُر کردن سوشی، همگی سرشار از پروتئین هستند.

علاوه بر آن می‌توان ویتامین و مواد معدنی را نیز در خوراک‌های دریایی و سبزیجات سوشی پیدا کرد.

همچنین سبزیجات بصورت پخته شامل کدو، هویج، فلفل دلمه ای نیز در رول وسط آن بکار می روند.

برنج بکارفته در آن نیز منبع نشاسته بوده و از چربی در این غذا خبری نیست.

این غذا بسیار سالم بوده و مصرف آن به همراه سبزیجات، بشقاب سالمی را به ما هدیه می نماید.

 

برچسب ها: تغذیه متعادل، تغذیه سالم، الگوی غذایی سالم، تغذیه متناسب، تغذیه متنوع، بشقاب من، تنوع غذایی تعداد بازديد: 530 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز