Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 25 آذر 1397 - 09:14

مبانی تغذيه

بازدید: 39434

  • تغذیه و سلامت روان

    تغذیه و سلامت روان

    مطالعات جدید نشان می‌دهد که افسردگی می‌تواند علت نوروایمیون داشته باشد. بنابراین برانگیخته بودن مداوم سیستم ایمنی در افراد چاق ممکن است باعث افزایش خطر بروز اختلالات روانی گردد.

  • میزان ویتامین E در 100 گرم مواد غذایی

    میزان ویتامین E در 100 گرم مواد غذایی

    خاصیت آنتی اُکسیدانی ویتامین E به آن اجازه می‌دهد تا از لطمه دیدن داخل رگ‌ها و سکته قلبی پیشگیری کند. کمبود ویتامین E بیشتر در بیماری‌های قلبی نمود پیدا می‌کند.

  • کشاورزی ارگانیک چیست؟

    کشاورزی ارگانیک چیست؟

    در کشاورزی ارگانیک سعی می‌شود تا با مکانیزم‌های مکانیکی یا استفاده از همزیستی‌های مفید موجود در طبیعت، بدون استفاده از مواد شیمیایی مضر، بهره‌وری افزایش یابد.

  • برچسب های فریبنده!

    برچسب های فریبنده!

    پشت پرده استفاده از بعضی از کلمات روی بسته بندی‌های مواد غذایی دیدگاه روان شناسی وجود دارد که باعث می‌شود تا مصرف کنندگان مواد غذایی ناسالم را انتخاب کنند.

  • با گوشت چه بخوریم چه نخوریم؟

    با گوشت چه بخوریم چه نخوریم؟

    مصرف سماق با کباب دارای فواید بسیاری است که منجر به رفع آلودگی گوشت و کاهش کلسترول می شود.یکی از محبوب‌ترین غذا‌های ایرانی کباب است و کمتر کسی است که آن را دوست نداشته باشد.

  • راهکارهای تغذیه ای برای عفونت های زمستانی

    راهکارهای تغذیه ای برای عفونت های زمستانی

    در فصل سرما مصرف مواد غذایی با الگوی مایع که اغلب گرم مصرف می‌شوند (نظیر انواع سوپ و آش) به عنوان یکی از راهکارهای تغذیه‌ای مناسب و ارزنده توصیه می‌شود.

  • برای کاهش چربی خون چه بخوریم!

    برای کاهش چربی خون چه بخوریم!

    روزها و شب‌های پرمشغله باعث می‌شوند که خیلی‌هایمان به غذاهای آماده و فراوری‌شده روی بیاوریم. اما این غذاها معمولا دارای چربی بالا، نمک و قند زیادی هستند و درمقابل مقدار کمی مواد مفید مانند کلسیم، امگا۳ و فیبر دارند.

  • باید و نبایدهای مصرف گوشت

    باید و نبایدهای مصرف گوشت

    درباره ضررهای خوردن ماست با ماهی، هندوانه بعد از خوردن آش رشته، عسل و بعد از آن هم خربزه زیاد شنیده اید. علم پزشکی بعضی از این تداخل های تغذیه ای را می پذیرد اما بعضی از آنها ویژه طب سنتی است.

  • گفتگوی صمیمی با دکتر سید ضیاء الدین مظهری

    گفتگوی صمیمی با دکتر سید ضیاء الدین مظهری

    تغذیه بد زمینه بروز کبد چرب و اختلالات جذب را ایجاد می‌کند. گاهی رژیم نادرست با اختلالات بوجود آمده در غددی مثل تیرویید و بافت کبد و ... موجب اتفاقات جبران ناپذیری می‌شود.

  • نکات مهم برای داشتن یک عصرانه مقوی و مفید

    نکات مهم برای داشتن یک عصرانه مقوی و مفید

    عصرانه در اصل یک میان وعده است که اگر درست انتخاب شود بهترین و سالم ترین میان وعده برای بدن خواهد بود که بسیار مفید است. خوردن عصرانه توسط تعداد زیادی از متخصصان تغذیه توصیه می‌شود.

  • میزان ویتامین A در 100 گرم مواد غذایی

    میزان ویتامین A در 100 گرم مواد غذایی

    ویتامین A یکی از ویتامین‌های محلول در چربی است. ویتامین‌های آ یا رتینول برای بهبود بینایی افراد در نور کم مثل شب و حفظ سلامتی سطح چشم، دفاع از بدن و سلامتی پوست است.

  • کنترل حجم غذا؛ سلام به سلامتی

    کنترل حجم غذا؛ سلام به سلامتی

    کنترل حجم یکی از سخت‌ترین کارها برای کسانی است که بیرون از خانه غذا می‌خورند چون هر روز حجم نوشیدنی‌ها و غذاها افزایش می‌یابد. در زیر چندین راهکار برای کمک به انجام این کار آمده است.

فیلم روز
تصویر روز