Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 31 فروردین 1398 - 23:52

مبانی تغذيه

بازدید: 43542

  • تغذیه آنلاین

    تغذیه آنلاین

    یک مطالعه جدید در ارتباط با تغذیه نشان داد که اعتماد به توانایی پخت‌وپز در سنین جوانی، منجر به کاهش مصرف فست فودها و افزایش استفاده سبزیجات در آماده‌سازی غذا در بزرگ‌سالی می‌شود.

  • انتخابی هوشمند با برچسب های مواد غذایی (قسمت سوم)

    انتخابی هوشمند با برچسب های مواد غذایی (قسمت سوم)

    یاد گرفتن اینکه چطور برچسب‌های مواد غذایی را بخوانید، مطالب آن را درک کنید و محصولات مختلف را با یکدیگر مقایسه کنید، می‌تواند به شما کمک کند تا انتخابی بهتر و سالم‌تر داشته باشید.

  • بهترین و بدترین غذاها برای وعده شام

    بهترین و بدترین غذاها برای وعده شام

    نمونه هایی از بدترین مواد غذایی که نباید شب ها مصرف شود _ اگر شب ها احساس گرسنگی می کنید هیچ اشکالی ندارد که برای خود یک میان وعده در نظر بگیرید. اما وقتی بحث ، دیر وقت غذا خوردن است باید انتخابی هوشمندانه داشته باشید.

  • ویتامین B3 موجود در انواع مواد غذایی

    ویتامین B3 موجود در انواع مواد غذایی

    ویتامین ب ۳ ضد بیماری پلاگر در انسان است. این ویتامین در ساختمان مولکولی کوآنزیم نیکوتین آمید آدنین دی‌نوکلئوتید (NAD) و نیکوتین آمید آدنین دی‌نوکلئوتید فسفات (NADP) شرکت دارد.

  • نقش برجسته ریز‌مغذی ها بر سلامت قلب (قسمت دوم)

    نقش برجسته ریز‌مغذی ها بر سلامت قلب (قسمت دوم)

    در اینجا به اهمیت میکرونوترینت‌ها در بیماران مبتلابه نارسایی قلبی که ممکن است حتی بیشتر از سایرین دچار کمبود ریزمغذی‌ها باشند که اثرات آن در سیر پیشرفت بیماری هم اثرگذار است؛ می‌پردازیم.

  • چرایی هله هوله خوری و راه های پیشگیری از آن

    چرایی هله هوله خوری و راه های پیشگیری از آن

    تمایل ما به خوردن غذاهای فاقد ارزش از کجا نشات می‌گیرد؟ در تحقیقات جدید نقش هوس‌های غذایی را در این مقوله بی‌تأثیر ندانسته‌اند. چرا ما غذاهای ناسالم را انتخاب می‌کنیم؟

  • سایه روشن های ترا ریخته ها!

    سایه روشن های ترا ریخته ها!

    ترا ریخته ماده غذایی یا محصول یا موجودی است که ژن یا ماده وراثتی (DNA) آن ماده غذایی به روشی که در حالت طبیعی غیرممکن است (نظیر بیوتکنولوژی پیشرفته و یا تکنولوژی ژن)، تغییر یافته باشد.

  • نوروز و دغدغه اضافه وزن

    نوروز و دغدغه اضافه وزن

    به‌منظور جلوگیری از افزایش وزن در تعطیلات لازم است که فعالیت بدنی‌مان را افزایش داده و استراتژی‌های خودتنظیمی جهت کنترل دریافت غذایی را به کاربندیم.

  • پله پله تا سلامت با توصیه های دکتر مظهری

    پله پله تا سلامت با توصیه های دکتر مظهری

    فرا رسیدن خجسته نوروز جمشیدی و آغاز فصل بهار را حضور تک تک شما عزیزان همراه تهنیت عرض نموده و بهترین‌های جهان هستی را برایتان از درگاه ایزد دانا و یزدان توانا مسئلت می‌دارم.

  • سلامت مهم ترین سین سفره های نوروزی

    سلامت مهم ترین سین سفره های نوروزی

    یکی از باورهای غلطی که در اذهان بسیاری از هم‌وطنانمان راسخ شده این است که برای شاد بودن در اوقات فراغت و تعطیلات (بخصوص ایام نوروز) نبایستی هیچ‌گونه قیدوبندی در تغذیه وجود داشته باشد.

  • آجیل خورها بخوانند

    آجیل خورها بخوانند

    اگر به خوردن آجیل علاقه مند هستید و در عین حال می خواهید تا برای خودتان و عزیزانتان در طول تعطیلات به دلیل مصرف آجیل مشکلی پیش نیاید این مطلب را مطالعه کنید.

  • چگونه نوروزی خاطره انگیز داشته باشیم؟

    چگونه نوروزی خاطره انگیز داشته باشیم؟

    حفظ سلامت اعضای خانواده در طول سفر ضروری است. یقیناً برنامه‌ریزی و احیاناً تدارک غذا در بین راه و در مقصد جهت حفظ سلامت همه اعضاء خانواده ضروری است.

فیلم روز
تصویر روز