Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 4 فروردین 1396 - 23:25

مبانی تغذيه

بازدید: 26743

  • توصیه های مفيد در نوروز (1)

    توصیه های مفيد در نوروز (1)

    اقدامات، تصمیم‌گیری‌ها و اجرای برنامه‌های متعدد و مختلف ما چه زشت و چه زیبا، چه نیك و چه بد، دیگر قابل تغییر و اصلاح نیست.

  • توصيه‌های نوروزی برای تغذیه (1)

    توصيه‌های نوروزی برای تغذیه (1)

    تعطیلات نوروز موقعیت بسیار خوبی جهت استراحت و تمدد اعصاب و فراهم نمودن اوقاتی خوش و شاد در زندگی است؛

  • آداب غذایی نوروز در سایر ملل (1)

    آداب غذایی نوروز در سایر ملل (1)

    عید نوروز جشن‌ کشاورزانی‌ که‌ آذوقه‌ مردم‌ را تأمین‌ می‌کنند، محسوب‌می‌شود؛ به‌ همین‌ دلیل‌ کشاورزان‌ دامنه‌های‌ کوه‌ "کوپت‌ داغ‌" و همچنین‌ کناره‌های‌ آمودریا، آن‌ را با عظمت‌ خاصی‌ جشن‌ می‌گرفته‌اند، البته‌ این‌ تأثیر به‌ مناطق‌ دامداری‌ نیز رسیده‌است‌.

  • مسموميت غذايی در نوروز

    مسموميت غذايی در نوروز

    غذاهای مانده، حرارت ندادن كافی غذاها، مصرف تخم مرغ نیم پز، بستنی غیر پاستوریزه، سالاد الویه و شیرینی‌های تر و خامه‌ای از جمله مواردی هستند كه مسمومیت غذایی ایجاد ‌می‌كنند.

  • مراقب تغذیه نوروزی خود باشید

    مراقب تغذیه نوروزی خود باشید

    برای جلوگیری از كم‌آبی و یبوست در سفر مقادیر مناسبی آب بنوشید. البته بهتر است از آب‌های بسته‌بندی كه سلامت آن مورد اطمینان است استفاده شود. در صورتی كه به آب آشامیدنی سالم دسترسی ندارید آب را حداقل به مدت 1 دقیقه بجوشانید.

  • عيد چاقتان نكند

    عيد چاقتان نكند

    در بهار بهتر است مصرف فرآورده‌های حیوانی كاهش یابد و غذاهائی كه دارای طعم شیرین و ترش و شور هستند كمتر مورد استفاده قرار گیرند. در فصل بهار روزه و حجامت بدن را پاكسازی می‌كند.

  • ایام نوروز، مصرف تنقلات و شیرینی

    ایام نوروز، مصرف تنقلات و شیرینی

    در ایام نوروز و برگزاری آداب و رسوم دیرینه ما ایرانیان توجه به نحوه تغذیه سبب می‌شود ایام را به گونه‌ای بهتر سپری كنیم. هنگام پذیرایی عید نوروز توجه به چند نكته ضروری به نظر می‌رسد.

  • تغذيه مسافران نوروزی (1)

    تغذيه مسافران نوروزی (1)

    نگهداری نامناسب مواد غذائی در طول سفر می‌تواند سبب بیماری‌های ناشی از مصرف غذاهای آلوده شده و تعطیلات ناگواری را به دنبال داشته باشد. از جمله این بیماری‌ها می‌توان به مسمومیت‌های غذائی اشاره كرد.

  • خواص سبزی پلو و ماهی

    خواص سبزی پلو و ماهی

    خوردن سبزی پلو با ماهی یك سنت پسندیده ایرانیان است كه امروزه این سنت با پایه‌‌های علمی گسترده بیش از پیش در میان ایرانیان جایگاه ویژه‌ای پیدا كرده است.

  • مسومیت غذایی را در سفرهای نوروزی جدی بگیرید

    مسومیت غذایی را در سفرهای نوروزی جدی بگیرید

    در ایام عید نوروز سفرهای نوروزی به اوج خود می‌رسد. توجه به تغذیه و مواد غذایی مصرفی در سفر بسیار مهم است و با رعایت چند نکته ساده می‌توان از سفر خود بیشترین لذت را برد.

  • تشخیص ماهی تازه و روش های پخت آن

    تشخیص ماهی تازه و روش های پخت آن

    طبق عادات غذایی و ذائقه افراد، طرز پخت ماهی در مناطق مختلف متفاوت است که این موضوع باعث تنوع بیشتر در نحوه مصرف این غذای خوش طعم شده است. این مقاله به نکاتی در مورد ماهی می‌پردازد.

  • تغذیه در سفرهای نوروزی

    تغذیه در سفرهای نوروزی

    در آستانه سال نو و عید سعید باستانی قرار داریم. بسیاری از خانواده‌ها از تعطیلات نوروز استفاده كرده و جهت تمدد اعصاب و بازدید از نقاط دیرینه سایر شهرهای كشور به مسافرت می‌پردازند.

فیلم روز
تصویر روز