Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 تیر 1396 - 21:52

مبانی تغذيه

بازدید: 28184

  • كنسرو كردن

    كنسرو كردن

    سیاه شدن، ناشی از واكنش شیمیایی میان مواد غذایی و درب قوطی كنسرو است كه در این حالت خطری برای مصرف كننده ندارد. البته احتمال خروج عطر و طعم آ‌ن وجود دارد. یادآ‌وری می شود این حالت بیشتر در مواد غذایی اسیدی كنسرو شده اتفاق می افتد.

  • باورهای  اشتباه  در مورد شير و فرآورده‌های آن

    باورهای اشتباه در مورد شير و فرآورده‌های آن

    بعضی افراد به دليل پاره ای باورهای اشتباه که در مورد شير و فرآورده‌های آن وجود دارد، از دريافت اين مواد مغذی امتناع می‌کنند.

  • كــره يا مارگاريـــن؟  كدام سالم‌تر است؟

    كــره يا مارگاريـــن؟ كدام سالم‌تر است؟

    هميشه كره را به عنوان منبعي از چربي‌هاي اشباع، يك چربي ناسالم عنوان مي‌كنند و نه تنها به بيماران قلبي – عروقي بلكه به همه افراد توصيه مي‌كنند كمتر سراغ اين ماده غذايي بروند، ولي وقتي بحث از كره گياهي يا مارگارين مي‌شود، نظرات و عقايد مختلفي مبني بر سالم ب

  • مرغ های هورمونی، توهم یا واقعیت؟؟!!

    مرغ های هورمونی، توهم یا واقعیت؟؟!!

    در سال های اخیر در ایران شاهد پخش شایعاتی مبنی بر استفاده از هورمون ها در پرورش دام ها و به خصوص طیور بوده ایم و متاسفانه در اكثر موارد، برخی پزشكان جامعه هستند كه به دلیل عدم آگاهی های كافی در مورد این مساله به این شایعات دامن می زنند و مسائلی همچون بروز

  • سوسیس و كالباس

    سوسیس و كالباس

    یكی از مسائلی كه امروزه اختلاف نظر زیادی در مورد آن وجود دارد، ارزش غذایی سوسیس و كالباس و ایرادهایی است كه از جانب بسیاری از صاحبنظران به این فرآورده گوشتی وارد می شود.

  • هدفمندسازی یارانۀ غذا در ایران؛ چالش ها و راهکارها

    هدفمندسازی یارانۀ غذا در ایران؛ چالش ها و راهکارها

    بررسی نظام یارانه کالاها و خدمات کشورمان نشان می‌دهد که برخلاف بسیاری از کشورها، سهم عمده یارانه‌ها را «یارانه مصرفی» تشکیل می‌دهد.

  • شیرهای استریلیزه

    شیرهای استریلیزه

    معمولا‌ در یک جامعه، موضوعاتی مطرح هستند كه افراد و اقشار مختلف...

  • تأثير  ماهي  در پيشگيري و كنترل بيماري‌ها

    تأثير ماهي در پيشگيري و كنترل بيماري‌ها

    ماهي و آبزيان با كاهش چربي‌هاي نامطلوب خون و حفظ تعادل فشار خون به سلامت قلب و عروق كمك كرده و از اختلالات قلبي- عروقي و سكته‌هاي قلبي و مغزي پيشگيري مي‌كنند.

  • خوراکی های کاهش دهنده استرس

    خوراکی های کاهش دهنده استرس

    موقعیت های استرس زای زندگی موجب افزایش سطوح کوزتیزول می‌شوند. کورتیزول موجب تمایل بیشتر به خوردن می‌شود و این تمایل در زنان به موادغذایی کربوهیدراتی به ویژه مواد قندی بیشتر است.

  • نوشابه، تهدیدكننده سلامت

    نوشابه، تهدیدكننده سلامت

    نوشابه یكی از پرمصرف‌ترین نوشیدنی‌های كشور است كه امروزه با طعم‌های مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرد.

  • بستني؛  خوشمزه اما فسادپذير

    بستني؛ خوشمزه اما فسادپذير

    امروزه با در اختيار داشتن تكنولوژي نگهداري محصولات غذايي، دسترسي به مواد غذايي در غير فصل توليد امكانپذير شده است. با اين حال مصرف برخي از مواد غذايي تابع فصل بوده و بدن بيشتر آن را مي‌طلبد، به عنوان مثال مي‌توان به مصرف خربزه و هندوانه در فصل تابستان نسب

  • اهميت گوشت از ديدگاه تغذيه

    اهميت گوشت از ديدگاه تغذيه

    گوشت یکی از مهمترین منابع پروتئینی به شمار می آید. غنی بودن گوشت از پروتئین‌ها و مواد معدنی مانند آهن و روی، انواع ویتامین‌ها و نیز انرژی کافی، سبب می شود تا آن را در زمره بهترین و کاملترین مواد غذایی طبقه بندی نمایند.

فیلم روز
تصویر روز