Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 1 اسفند 1397 - 02:25

مبانی تغذيه

بازدید: 41777

  • آرژنین، اسیدآمینه ای بی همتا!

    آرژنین، اسیدآمینه ای بی همتا!

    آرژنین یکی از اسید آمینه‌ی نیمه ضروری است. بدن انسان خود توانایی ساخت و تولید آرژنین را دارد اما در بعضی شرایط، بدن نمی‌تواند به مقدار کافی آرژنین تولید کند.

  • دوستداران طبیعی پوست

    دوستداران طبیعی پوست

    تمیز نگه داشتن پوست و مراقبت از آن در حفظ سلامت پوست بسیار مهم است. ماساژ پوست می‌تواند باعث بهبود جریان خون شود، مرطوب كردن پوست نیز به حفاظت آن در برابر آلودگی‌ها و خشكی كمك می‌كند.

  • مرهم تغذیه بر زخم بستر

    مرهم تغذیه بر زخم بستر

    در این بیماران تغذیه مناسب، جلوگیری از ایجاد فشار زیاد در نواحی خاص بدن و تغییر پوزیشن آن و جلوگیری از ایجاد و گسترش عفونت از اقدامات مهم درمانی محسوب می‌گردد.

  • پاهای کمانی از کجا می آیند؟

    پاهای کمانی از کجا می آیند؟

    بسیاری افراد اعم از زن و مرد و پیر و جوان را در اطراف خود می‌بینیم که دارای پاهای کمانی هستند و حتی می‌توان گفت که این حالت در نوجوانان و جوانان بیش از افراد مسن مشاهده می‌شود.

  • ریتم موزون قلب با گیاه خواری

    ریتم موزون قلب با گیاه خواری

    مشاهده‌شده است که انتخاب سبک زندگی سالم، خطر سکته قلبی را 94-81% پایین می‌آورد این در حالی است که دارودرمانی تنها قادر است این خطر را 30-20% کاهش دهد.

  • تیامین موجود در 100 گرم انواع مواد غذایی

    تیامین موجود در 100 گرم انواع مواد غذایی

    حبوبات، کبد و کلیه‌ها، غنی از تیامین هستند ولی در مرحله پخت طولانی غذاها، ویتامین غیر فعال می‌شود. احتیاج به تیامین در مراحل ضعف عمومی، نقاهت، کار عضلانی زیاد و شیردهی بیشتر است.

  • عادات و باورهای غلط تغذیه ای نوجوانان (قسمت دوم)

    عادات و باورهای غلط تغذیه ای نوجوانان (قسمت دوم)

    یکی از عادات نامناسبی که متاسفانه در کشور ما شیوع بسیار زیادی دارد و نشات گرفته از دوران کودکی و عادات غلط خانواده است، تمایل زیاد به مصرف شیرینی است.

  • سایه روشن های مصرف چربی

    سایه روشن های مصرف چربی

    با اهمیت‌ترین اسید چرب غیراشباع با چند باند مضاعف (PUFA) اسید لینولئیک و اسید لینولنیک می‌باشند که بدن قادر به ساخت آن‌ها نمی‌باشد، ازاین رو آنها را اسیدهای چرب ضروری نام نهاده‌اند.

  • تفاله هایی که نباید دور بریزید!‍

    تفاله هایی که نباید دور بریزید!‍

    عادتی که اغلب ایرانی‌ها دارند این است که تفاله‌ها و ته مانده‌های غذایی را بدون توجه به خواصش دور می‌ریزند. توصیه می‌کنیم که این 5 تفاله غذایی را دور نریزید!

  • کاهش کلسترول با تغذیه

    کاهش کلسترول با تغذیه

    حداقل یک‌سوم مرگ ومیر در ایران مربوط به بیماری های قلبی-عروقی است. کلسترول با وجود اینکه نقش‌های مهمی در بدن دارد در مقادیر بالا باعث بروز بیماری‌های قلبی - عروقی در افراد مختلف می‌شود.

  • چگونه یک خرید هوشمندانه داشته باشیم!؟

    چگونه یک خرید هوشمندانه داشته باشیم!؟

    اگر با خودمان صادق باشیم، اعتراف می‌کنیم که بسیاری از ما بدون خواندن برچسب موجود روی بسته بندی‌های مواد غذایی، اقدام به خرید این محصولات می‌نماییم.

  • زندگی شیرین بدون قند!

    زندگی شیرین بدون قند!

    مؤسسه ملی سلامت (NIH) تخمین می زند که بزرگسالان آمریکایی 15 درصد از انرژی مورد نیاز روزانه خود را تنها از قند دریافت می‌کنند که شامل منابع غذایی طبیعی نظیر میوه‌ها و شیر نیست.

فیلم روز
تصویر روز