Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 3 اسفند 1395 - 17:47

تغذيه و سرطان‌ها

بازدید: 5919

  • چاقی، تغذیه و سرطان روده بزرگ (2)

    چاقی، تغذیه و سرطان روده بزرگ (2)

    در این مقاله با سایر احتمالی عوامل بروز سرطان روده بزرگ آشنا می‌شوید؛ عواملی از قبیل: پروتئین واکنش سی، لپتین، چربی‌ها، گوشت قرمز، کربوهیدرات‌‌ها و گلوکز.

  • چاقی، تغذیه و سرطان روده بزرگ (1)

    چاقی، تغذیه و سرطان روده بزرگ (1)

    از جمله سرطان‌های رایج در کشورهای پیشرفته می‌توان به سرطان روده بزرگ اشاره نمود. عوامل موثر در بروز این بیماری عبارتند از ژنتیک، تغذیه،‌ چاقی و عدم تحرک.

  • تغذیه بیماران مبتلا به سرطان (2)

    تغذیه بیماران مبتلا به سرطان (2)

    خوردن غذاهای سالم، وقتی بیمار هستید، کار بسیار مشکلی است. به ویژه اگر بیماری سختی مانند سرطان داشته باشید. ممکن است آنقدر احساس خستگی کنید که حوصله غذا درست کردن هم نداشته باشید.

  • تغذیه بیماران مبتلا به سرطان (1)

    تغذیه بیماران مبتلا به سرطان (1)

    شیمی و پرتو درمانی و دیگر معالجات مربوط به سرطان بسیار سخت است. اما خوشبختانه، انتخاب غذای مناسب دوران درمان، می تواند به شما کمک کند که نه تنها حال بهتری داشته باشید، بلکه سرعت بهبودتان نیز افزایش یابد.

  • ضـد سرطان‌های طبيعی

    ضـد سرطان‌های طبيعی

    نقش آنتی‌اكسیدان‌های رژیم غذایی، جذب كردن رادیكال‌های آزاد، جلوگیری از آسیب به سلول‌ها و DNA و كاهش اكسیداسیون اسیدهای چرب و كاهش مواد جهش زایی كه منجر به بیماری‌های قلبی و سرطان می‌شوند، است.

  • کنترل بی اشتهایی در بیماران سرطانی

    کنترل بی اشتهایی در بیماران سرطانی

    از اشتها آور‌‌هایی نظیر اسنک سبک، نوشیدنی‌ها و دسرهایی که غنی از انرژی و پروتئین بوده و تهیه آنها آسان است، استفاده نمایید.

  • توصیه‌های غذایی در طول درمان سرطان (2)

    توصیه‌های غذایی در طول درمان سرطان (2)

    برنامه غذایی فرد مبتلا به سرطان باید تا حدودی غنی از پروتئین باشد و میزان آن بسته به شرایط بیمار تنظیم می شود.

  • توصیه‌های غذایی در طول درمان سرطان (1)

    توصیه‌های غذایی در طول درمان سرطان (1)

    در یک برنامه غذایی صحیح بایستی مایعات کافی و مواد غذایی مختلف از گروه های غذایی متنوع روزانه به بدن برسد.

  • تغذیه د‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ر کود‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کان مبتلا به سرطان (2)

    تغذیه د‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ر کود‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کان مبتلا به سرطان (2)

    تغذیه بخش مهمی از سلامتی همه کود‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کان است.اهمیت آن به خصوص د‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ر کود‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کان مبتلا به سرطان که تحت د‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌رمان می‌باشند‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ بالا است.

  • تغذیه د‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ر کود‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کان مبتلا به سرطان (1)

    تغذیه د‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ر کود‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کان مبتلا به سرطان (1)

    کربوهید‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌رات‌ها بزرگترین منبع انرژی بد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ن می‌باشند‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌. سوخت حاصل از کربوهید‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌رات‌ها برای انجام فعالیت‌های فیزیکی و عملکرد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ اند‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ام‌های خاص د‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ر بد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ن مورد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ نیاز است.

  • پلاستیك با طعم سرطان (2)

    پلاستیك با طعم سرطان (2)

    پلاستیک مانند کاغذ از طریق میکروارگانیسم‌ها تجزیه نمی شوند و می‌‌تواند سالها در محیط باقی بماند که البته می‌‌توان با افزودن موادی به پلاستیک‌ها مقاومت آنها را در مقابل میکروارگانیسم‌ها کاهش داده و آنها را زیست تخریب نمود.

  • پلاستیك با طعم سرطان (1)

    پلاستیك با طعم سرطان (1)

    استفاده از پلاستیک‌های قابل تجزیه خطر آلودگی و انتشار گازهای گلخانه‌ای را کاهش می‌‌دهد. اگرچه این اتفاق زمانی می‌‌افتد که از منابع غیر فسیلی انرژی تهیه شده باشد.

فیلم روز
تصویر روز