Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 دی 1395 - 12:13

آلرژی و تحمل غذایی

بازدید: 3259

  • درمان های خانگی مقابله با حساسیت به مواد غذایی

    درمان های خانگی مقابله با حساسیت به مواد غذایی

    حساسیت به مواد غذایی، رایج‌ترین مشکلات سلامتی است که اکثر مردم به آن دچار هستند. برخی از حساسیت‌ها بین میلیون‌ها نفر مشترک است و البته برخی دیگر بسیار غیرمعمول و نادر می‌باشد.

  • آنچه در مورد آلرژی باید بدانید (1)

    آنچه در مورد آلرژی باید بدانید (1)

    توجه به توصیه‌های پزشک، مصرف برخی غذاها و میوه‌ها به مقدار نیاز و کاهش مصرف غذاهای کنسروی و حاوی مواد نگهدارنده تأثیر زیادی در کاهش علائم آلرژی و واکنش‌های آلرژیکی فرد دارد.

  • توصیه‌های تغذیه‌ای در آلرژی (2)

    توصیه‌های تغذیه‌ای در آلرژی (2)

    در این مقاله با توصیه‌های تغذیه‌ای برای آلرژی غذایی آشنا می‌شوید. همچنین افرادی که به ماده غذایی خاصی حساسیت دارند با رعایت این موارد می‌توانند مواد غذایی مناسبی را جایگزین نمایند.

  • عدم تحمل لاکتوز و روش های مقابله با آن (1)

    عدم تحمل لاکتوز و روش های مقابله با آن (1)

    لاکتوز نوعی قند است که در شیر یافت می‌شود. متاسفانه عدم تحمل لاکتوز مشکلی است که میلیون‌ها نفر در جهان با آن دست و پنجه نرم می کنند. در ادامه با علائم عدم تحمل لاکتوز آشنا می‌شوید.

  • عدم تحمل لاکتوز و روش های مقابله با آن (2)

    عدم تحمل لاکتوز و روش های مقابله با آن (2)

    اگر شما هم جزء آن دسته از افرادی هستید که به دلیل عدم تحمل شیر و مواد لبنی نمی‌توانید از لبنیات استفاده کنید،‌ در اینجا به شما راهکارهایی را ارائه می‌نماییم.

  • خوراکی های ضد آلرژی

    خوراکی های ضد آلرژی

    بعضی از مواد غذایی آلرژی زا هستند و باعث ایجاد حساسیت در افراد می‌شوند اما در مقابل، برخی از مواد غذایی ضد آلرژی هستند و از التهاب و حساسیت جلوگیری می‌کنند.

  • عدم تحمل به هیستامین

    عدم تحمل به هیستامین

    علائم عدم تحمل به هیستامین، اغلب با آلرژی‌های واقعی اشتباه می‌شود و یا با تظاهرات بالینی به وقوع پیوسته و علایم عمومی ابتلا به بیماریهای مختلف نسبت داده می‌شود.

  • آشپزی ويژه مبتلايان به آلرژی غذايی

    آشپزی ويژه مبتلايان به آلرژی غذايی

    مغزها بخصوص بادام زمینی، یكی از مواد غذایی آلرژی‌زا بویژه در كودكان به حساب می‌آیند، بنابراین توصیه می‌شود از دادن مغزها و یا محصولات حاوی آنها به كودكان زیر 5 سال دارای آلرژی به آنها خودداری شود.

  • حساسیت به ماهی و آبزیان دیگر

    حساسیت به ماهی و آبزیان دیگر

    برای افراد دارای آلرژی که می‌باید به حذف آبزیان مبادرت ورزند بهترین جایگزین جهت دریافت امگا 3 شامل: گردو وروغن آن، روغن بذرک یا تخم کتان یا خود تخم کتان، روغن سویا یا خود سویا، بادام، توفو می باشد.

  • حساسیت به دانه‌ها و مغز‌ها

    حساسیت به دانه‌ها و مغز‌ها

    حساسیت به انواع دانه‌ها و مغزها غیرقابل درمان می‌باشند از این موضوع گذشته پایداری عوامل آلرژن در آجیل ها بسیار ماندگار بوده و از همه خطرناک‌تر حساسیت ایجاد شده به صورت حاد را بادام زمینی ایجاد می‌کند

  • مراقب غلات آلرژی زا باشید!

    مراقب غلات آلرژی زا باشید!

    حساسیت به پروتئین‌های گند‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌م و جو چاود‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ار د‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ر مرحله نخست د‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ستگاه گوارش را مورد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ تهاجم خود‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ قرار می‌د‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌هد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ که علایم آن با نفخ و چنگ شد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ن شکم ظاهر می‌گرد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌د‌‌‌‌

  • راه حل های عدم تحمل لاكتوز

    راه حل های عدم تحمل لاكتوز

    لازم است با مطالعه دقیق برچسب مواد غذایی آماده، از میزان شیر و فراورده های لبنی و نهایتا لا كتوز موجود در آن ها اطلاع حاصل گردد تا میزان مناسب برای شخص تعیین شود. مقادیر كم پنیر و كره معمولا قابل تحمل است.

فیلم روز
تصویر روز