Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 02:47

28
مهر
خرمالو در طب سنتی

خرمالو در طب سنتی

خرمالو یکی از میوه‌های پاییزی پرطرفدار است که از نظر طب سنتی، برای بیشتر مزاج‌ها مناسب است. خرمالو برای بیماران گوارشی بسیار مفید است. برای کسب اطلاعات بیشتر این مقاله را بخوانید.

دکتر سید مهدی میرغضنفری؛ متخصص طب سنتی

 

خرمالو دارای مزاج گرم و تر است و میوه خوبی از نظر تولید خون در بدن است. برای اكثر مزاج‌ها مناسب است و حرارت خیلی بالایی هم ندارد كه در افراد ایجاد حساسیت كند.

اما برای بعضی افراد  حالت آلرژن را دارد و عطسه و سرفه ایجاد می‌كند.

مخصوصا اگر خرمالو رسیده نباشد، حالت جمع شدگی در دهان ایجاد می‌كند كه نشانه قابض بودن آن است كه برای پرزهای معده و تقویت عمل هضم بسیار مفید است.

افرادی كه دچار بیماریهای التهابی روده (IBD) مانند بیماری كرون و كولیت اولسراتیو هستند، می‌توانند از خاصیت جمع‌كنندگی خرمالو (قدری نارس) نفع ببرند و خونریزی گوارشی خود را کنترل کنند.

در صورتی كه فرد مشكل معده نداشته باشد، گاهی توصیه می‌‌شود از پوست خرمالو هم استفاده كند.

چرا كه پوست میوه می‌تواند پرزهای معده را دباغی كند.

اگر همیشه از غذاهای نرم استفاده كنیم، دچار شلی و لزج شدن سطح داخلی معده و روده می‌شویم.

در معده و روده به زبری و حالت سمباده نیاز است تا بتواند غذا را ریز و هضم كند.

خوردن گاه گاهی چیزهای قدری سفت مثل پوست میوه‌‌ها و سبوس به این امر کمک می‌‌کند.

 

برچسب ها: خواص خرمالو، میوه های پاییزی، میوه ها و سبزیجات، فواید خرمالو، خرمالو و طب سنتی، مزاج خرمالو، طبع خرمالو تعداد بازديد: 8861 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز