Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 23:30

26
مرداد
وسواس يك سرطان روانی است

وسواس يك سرطان روانی است

همه‌ي ما دوست داريم جذاب و زيبا باشيم. شايد شما هم در فكر كاهش وزن ...

وسواس يك سرطان روانی است

 

 

افراد قوی هرگز دچار وسواس نمی‌شوند. انجمن وسواس، انجمنی كه به واسطه پشتوانه موفقی كه داریم پس از انرژی هسته‌ای، حكومت و دنیا باید به ما افتخار كند.

با شنیدن كلمه وسواس، ذهن ما به سمت یكسری رفتارهای بیمارگونه معطوف می‌شود ولی با خواندن این مطالب شاید به این نتیجه برسید كه هر یك از ما به نوعی دچار وسواس فكری یا عملی هستیم كه مانع از ...

قبل از هر چیز بهتر است با انجمن وسواس و چگونگی عملكرد آن، موسس و مدیر مسئول این انجمن آشنا شویم.

فردی كه یقینا پس از آشنایی با وی و اهداف انجمن تشویق خواهیم شد به گونه‌ای در رفتارمان بازنگری داشته باشیم.

دكتر علی اسلامی نسب، دارای درجه دكترای روانشناسی بالینی و درجه مدرسی از دانشگاه علوم پزشكی تربیت مدرس، مدیر مسئول نشر شفابخش و موسس مكتب شفا در تاریخ 12/4/85، نویسنده چندین كتاب در این زمینه ...

دكتر اسلامی نسب انگیزه خود از تاسیس این انجمن را، نداشتن مسئول و متولی موضوعی چنین فرا در كل كشور می‌داند.

انجمن شفای وسواس اولین مركز درمان وسواس در ایران حتی خاورمیانه می‌باشد. براساس صحبت‌های دكتر اسلامی نسب، تاكنون هیچ مركزی درمان وسواس را به طور قطعی انجام نداده است. در پایگاه اینترنتی انجمن نیز اعلام نموده‌ایم هر فردی كه در 40 سال گذشته با درمان دارویی وسواس مداوا شده، می‌تواند 1 میلیون تومان از انجمن دریافت دارد. براساس فرمایشات ایشان تاكنون حتی معتبرترین نظام سلامت كشور كه روانپزشكان كشور می‌باشند (با اعتباری بالغ بر 70 سال) فقط دارو استفاده نموده‌اند كه موفق هم نبوده.

در واقع بهتر است بگوییم درمان‌های روانپزشكی كلمه اشتباهی است، بلكه درمان‌های روانی صحیح می‌باشد.

دكتر اسلامی نسب تصریح نمود: ما ادعا داریم، تنها مركزی كه قادر به درمان وسواس بدون دارو است، می‌باشیم. انجمن وسواس، سازمانی مردم نهاد است با 40 هزار عضو كه از طرق مختلف مانند: مراجعات حضوری، شركت در همایش‌ها، مطالعات كتاب و مشاوره‌های تلفنی با انجمن در ارتباط می‌باشند. این سازمان هیچگونه كمك مادی و غیرمادی از هیچ سازمانی دریافت نكرده است.

 

اهداف انجمن وسواس:

1- پژوهش با رویكرد تولید علم بومی به روانشناسی در حد رفع نیاز مردم.

2- هدف اجتماعی در این زمینه سعی داریم افراد وسواس را افرادی جامعه‌پذیر و به دور از انزوا عادت دهیم.

3- پیشگیری از وسواس و آسیب‌شناسی.

4- برگزاری كلاس‌های آموزش در ابعاد مختلف وسواس.

 

لذا ادعای هیچ یك از نهادهایی كه به گونه‌ای در این زمینه تبلیغات دارند، معتبر نمی‌باشد.

در ادامه معصومه نظام دوست، معاون اجتماعی انجمن شفای وسواس جهت روشن شدن ذهن خوانندگان بیان نمود: وسواس در تعریف علمی، یك فكر، یك تصور، یك تكانه و یك میل سركوب شده می‌باشد كه در مغز افراد ایجاد شده، سبب تولید اضطراب می‌شود. پاسخ فرد به این اضطراب ممكن است به صورت انجام یك سری اعمال اجباری باشد، می‌تواند شستشو باشد كه بخشی از وسواس را شامل می‌شود.

البته اجبارها به زمینه فرهنگی افراد باز می‌گردد، موضوعی كه بیشتر در بطن زندگی افراد وجود دارد موضوع وسواس هم می‌شود به این صورت كه افرادی كه فرهنگ مذهبی دارند وسواس بیشتر به بحث طهارت و پاكیزگی مرتبط می‌شود. در واقع نوع وسواس به زمینه فرهنگی و خانوادگی افراد باز می‌گردد.

افرادی هم دچار وسواس شمارشی هتند، شمارش اعداد، خواند پلاك‌های اتومبیل‌ها و...

در وسواس وارسی: فرد اجبار دارد مسایل مهم را مرتب كنترل كند، این نوع وسواس از بررسی ؟؟ در ریشه آب و... شروع می‌شود تا به وسواس‌های ذهنی برسد یعنی مرتب صحبت‌ها و مكالمات خود با دیگران را چك كنند تا مبادا حرفی ناشایست و بد بازگو كرده باشند.

وسواس نظم و ترتیب: در اینگونه افراد بی‌نظمی و عدم تقارن اشیاء سبب تولید اضطراب می‌شود.

لازم به توضیح است كه در شماره‌های بعدی به هر یك از موارد به طور موضوعی و كامل خواهیم پرداخت.

در مراجعات نیز مشاهده می‌كنیم مردم ما بیشتر از اختلال شخصیت وسواسی (Ocpd) رنج می‌برند كه دارای نشانه‌هایی است كه مهمترین آنها: بی‌نقص‌گرا یا كمال‌گرا هستند. این افراد اجبار دارند همه چیز را به بهترین شكل ممكن برسانند. با توجه به اینكه اهدافشان تحقق نمی‌یابد، دچار اضطراب دایمی می‌شوند.

افراد بی‌نقص گرا از لحاظ فكری و رفتاری خیلی بالا نیستند. این افراد تمایل دارند هر كاری را شدیدا تحت كنترل قرار دهند، حتی كنترل محیط را در دست گیرند. با توجه به اینكه قدرت كافی ندارند تا به اطرافیان مسلط شوند ولی زمانی كه اجازه تسلط و كنترل پیدا كنند سریعا قدرت خود را اعمال می‌كنند، لذا افرادی كه شخصیت وسواسی دارند هرگز قادر به انجام كار گروهی نیستند. این موارد به عدم موفقیت در كار، ازدواج و... منجر می‌شود.

براساس آمار، حداقل 40 درصد مردم ایران، دچار اختلال شخصیت وسواسی هستند.

افراد دارای شخصیت وسواسی دایم كار می‌كنند، همواره خود را وقف كار می‌كنند به تصور اینكه از صبح تا شب مفید باشند. در واقع به نوعی احساس مسئولیت مرضی دارند، برای مسایل كوچك به شدت احساس گناه می‌كنند، شاید در دید مردم عادی به شدت مسئولیت‌پذیر باشند ولی ادامه این روند مانع حركت در مسیر صحیح زندگی می‌شود. دكتر اسلامی نسبت با اشاره به آمار بالای وسواس در كشور بیان نمود: بالا بودن آمار بی‌نقص‌گرایی و سخت‌گیری‌های زیاد والدین باز می‌گردد.

وسواس آتشی است كه از درون افراد را می‌سوزاند.

وسواس ریشه در مشكلات زناشویی، ارتباط والدین با فرزندان و... دارد. مادر فرزند وسواسی و مضطربی را پرورش می‌دهد.

بهتر است بگوییم وسواسی‌ها به خدا جواب نمی‌دهند چون زندگی نكرده‌اند. افراد وسواسی مومن نیستند، به اسلام و دین نیز صدمه می‌زنند هدف از درمان وسواس، نجات مردم از ترس، تحقیر می‌باشد. پس از درمان وسواس، اختلالات دیگر افراد به راحتی قابل درمان می‌باشد.

در شماره‌های بعدی توجه خوانندگان محترم را به بحث‌هایی در زمینه وسواس كه سبب خلل در روابط زناشویی و اختلال در روابط والدین و فرزندان می‌شود جلب می‌كنیم.

 

 

برچسب ها: وسواس، زندگی آنلاین، آسیب‌شناسی، مشكلات زناشویی تعداد بازديد: 802 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز