Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 18:04

25
آبان
پیوند مو، راهکار درمانی ریزش موی خانم‌ها

پیوند مو، راهکار درمانی ریزش موی خانم‌ها

خانم‌ها هم امروزه در اجتماع فعالانه برخورد می‌کنند و بنابراین تمایل به بهبود اعتماد...

پیوند مو، راهکار درمانی ریزش موی خانم‌ها

 

 

خانم‌ها هم امروزه در اجتماع فعالانه برخورد می‌کنند و بنابراین تمایل به بهبود اعتماد به نفس در آنها بیشتر از قبل مشهود است.

تغذیه مناسب، ورزش و فعالیت فیزیکی، برنامه منظم روزانه و تصور فرد از بدن خویش و به طور کلی هر اقدامی که منجر به سلامت و ظاهر بهتر شود، برایشان مورد توجه است.

ریزش مو  نیز یکی از عواملی است که بر زیبایی فرد تأثیرگذار است و اگر چه این مشکل در مردان بیشتر قابل قبول محسوب می‌شود، ولی پذیرش آنها در جنس مؤنث مشکل‌تر است.

 

 

سن ریزش مو در خانم‌ها

ریزش مو در اغلب خانم‌ها در حدود سن 60 سالگی و بیشتر رخ می‌دهد ولی ممکن است در خانم‌های قبل از سنین یائسگی و حتی در سن 20 – 30 سالگی هم مشاهده شود.

در بین انواع مدل‌های ریزش مو در خانم‌ها یکی از مهم‌ترین علل ریزش موی ارثی مدل زنانه یا است که با معاینه دقیق و کامل می‌توان به تشخیص نوع ریزش کمک کرد.

در صورتی که خانمی دچار این نوع ریزش مو باشد. ابتدا باید تعیین شود که کدام نوع درمان برای او مؤثر است.

 

 

کاشت مو

بهترین حالت در انتخاب کاشت مو به عنوان درمان برای خانمی است که دچار ریزش موی ارثی باشد ولی ناحیه پشت سر او تراکم مناسبی داشته و حجم ریزش مو وسیع نباشد.

در صورتی که خانمی کاندید برای کاشت مو باشد، پزشک با بررسی مدل ریزش مو، سن شروع ریزش مو در خانواده بیمار و همچنین خود فرد، وسعت ریزش مو، وضعیت فعلی ناحیه‌دهنده، نتایج درمان طبی در کند کردن ریزش مو یا رویش موی جدید و توقع او از نتیجه کاشت مو در خصوص انجام کاشت مو تصمیم‌گیری خواهد کرد.

بر اساس مطالعات حداقل رضایت از کاشت مو در خانم‌ها زمانی رخ خواهد داد که فرد دچار ریزش موی وسیع و حداقل ناحیه دهنده‌ باشد. چراکه اغلب خانم‌ها از کاشت مو توقع افزایش حجم مو و بهبود حالت‌دهی موها را دارند و از آنجایی که معمول‌ترین سن درگیری با این نوع ریزش مو 50 – 30 سال است. ظاهر موها اهمیت ویژه‌ای دارد.

نکته قابل توجه دیگر این که کاشت مو تنها درمان برای ریزش مو محسوب نمی‌شود و می‌توان از آن در جهت بهبود خط رویش مو بهره گرفت.

همان‌طور که می‌دانید، نسبت‌های اجزاء صورت فاکتور مهمی در تعادل و زیبایی صورت ایفا می‌کند، پیشانی بلند به دلایل ژنتیکی، ‌ضربه، جراحی و  ... رخ خواهد داد. در بسیاری از  خانم‌ها خصوصاً  نژاد آسیایی پیشانی بلند و عریض مشاهده می‌شود. خط رویش موها به فرم   مستطیلی در خانم‌ها شایع‌تر است.

یکی از روش‌های اصلاح خط رویش مو، کوتاه کردن پیشانی بود ولی با این روش تنها طول پیشانی کوتاه خواهد شد و عرض آن تغییری نمی‌کند. در حالی که با تکنیک کاشت مو با روش فولیکولار یونیت می‌توان هر دو بخش طول و عرض را بهبود بخشید.

 

برچسب ها: زندگی آنلاین تعداد بازديد: 410 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز