Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 23:00

24
دی
رابطه گروه‌های خونی با بیماری‌ها (بخش دوم)

رابطه گروه‌های خونی با بیماری‌ها (بخش دوم)

روش انواع غذاهاي مناسب براي گروه خون هاي مختلف.

 

طرز تهیه چند نوع غذا

روش تهیه  سالاد لوبیا سبز

 لوبیای تازه را پاك كرده و به خوبی بشویید و به دو قسمت خرد كنید. آنها را در آب ریخته و بگذارید تا جوش بیاید و زمانی كه پخته شدند، آبكش كنید. بعد لوبیا‌های سرد شده را درون ظرفی ریخته و آب لیموی تازه، روغن زیتون، سیر و نمك را با هم مخلوط نمایید.

مواد لازم برای 4 نفر

لوبیا سبز قلمی           500 گرم

آب لیموترش                یك عدد

روغن زیتون                3 قاشق غذاخوری

سیر كوبیده                2 حبه

نمك                          به مقدار لازم

 روش تهیه ماهی پخته شده عربی

 ابتدا ماهی را تمیز كرده و بشویید و به آن نمك و آب لیمو و كمی روغن زیتون بزنید و به مدت

30 دقیقه بگذارید تا مواد جذب ماهی شوند. در طول این مدت پیاز خرد شده را درون روغن زیتون تفت دهید. سپس ماهی را درون سینی در فر قرار دهید. پس از 30 دقیقه ماهی را از فر خارج كرده، پیاز تفت داده شده را به آن بیفزایید و دوباره درون فر بگذارید. برای تزئین می‌توانید از بریده لیموترش و جعفری استفاده كنید.

 مواد لازم برای 6- 8  نفر

ماهی                       1 تا 5/1 كیلوگرم

نمك                          به میزان لازم

آب لیموترش              یك‌چهارم پیمانه

روغن                      2 قاشق غذاخوری

پیاز خردشده            2 عدد

 روش تهیه خوراك ماهی

 ابتدا ماهی را تمیز كرده و با نمك و آب لیموترش مخلوط كنید و در صورت تمایل ادویه‌ها را نیز به ماهی افزوده، به مدت 30 دقیقه بگذارید بماند. سپس آن‌را در فر قرار دهید. برای خشك نشدن ماهی آن را كاغذ آلومینیوم بپوشانید و روغن را كم‌كم به آن اضافه نمایید.

حدود 30 تا 50 دقیقه طول می‌كشد تا ماهی ترد و كاملا پخته شود. ماهی را نیز می‌توان با بعضی سبزیجات به صورت خام پر كرد. مطابق سلیقه خود بیارائید و میل نمائید.

مواد لازم برای 6- 8 نفر

ماهی                       1 تا 5/1 كیلوگرم

آب لیموترش و نمك      به مقدار لازم

فلفل                      به مقدار لازم

زیره                        به مقدار لازم

روغن زیتون               یك‌چهارم پیمانه

 روش تهیه خوراك لوبیا

 لوبیا را از شب قبل خیس كنید، بعد آب آن را دور ریخته و بشویید. سپس در آب ریخته و بپزید و آب سبزیجات را به آن اضافه كنید. تمامی سبزیجات را درون ظرفی تفت داده و به لوبیا اضافه نمایید تا پخته شود. حالا جعفری خشك شده را روی آن بپاشید.

مواد لازم برای 8 نفر

لوبیا چیتی                نیم كیلوگرم

آب                           2 لیتر

آب سبزیجات             125 میلی‌لیتر

كرفس خردشده         150 گرم

پیاز خردشده              70 گرم

ترخون خردشده         50 گرم

ریحان خردشده         50 گرم

پیازچه خردشده        5 ساقه

تره فرنگی خردشده   70 گرم

زیره سبز                30 گرم

سیر خردكرده         1 بوته

 نمك                  به مقدار لازم

جعفری خشك      كمی

 روش تهیه نان با عصاره زردآلو

 ابتدا ماست، تخم‌مرغ و آب كمپوت زردآلو را با هم مخلوط و سپس یك پیمانه آرد برنج، ادویه‌جات و بیكینگ‌پودر را به آن اضافه كنید و هم بزنید و بعد بقیه آرد را بریزید. خمیر به دست آمده سفت خواهد شد. می‌توانید چند قطره آب سرد یا شیر سویا نیز به آن بیفزائید.

سپس تكه‌های خردشده زردآلو و كشمش را درون خمیر ریخته، آن را درون سینی چرب شده فر پهن كنید و در فر با حرارت 350 فارنهایت یا 180 درجه سانتیگراد كه از قبل گرم كرده‌اید، بگذارید. 40 تا 45 دقیقه بعد نان شما آماده است.

مواد لازم

ماست بدون چربی         یك و یك‌چهارم پیمانه

تخم‌مرغ                     یك عدد

كمپوت زردآلو              1 قوطی

آرد برنج                    2 پیمانه

دارچین                     1 قاشق چایخوری

جوز هندی                1 قاشق چایخوری

بیكینگ‌پودر               1 قاشق چایخوری سرخالی

برگه زردآلو               1پیمانه

كشمش بدون دانه     1 پیمانه

 

 

براي خواندن بخش اول- رابطه گروه‌های خونی با بیماری‌ها- اينجا كليك كنيد.

برچسب ها: روش تهیه ماهی پخته شده عربی، روش تهیه سالاد لوبیا سبز، روش تهیه خوراك ماهی، روش تهیه خوراك لوبیا، روش تهیه نان با عصاره زردآلو تعداد بازديد: 601 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين مقاله چيست؟

فیلم روز
تصویر روز