Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 11:27

13
دی
سالاد لبو

سالاد لبو

در كاسه مناسبی لبو، كاهو، كاسنی و اسفناج را مخلوط كنید و سس را رویش بریزید.

تحریریه ماهنامه دنیای تغذیه

 

مواد لازم سالاد لبو

لبو                              500 گرم

كاهوی خرد كرده           چند برگ

كاسنی                       یك دوم دسته كوچك

اسفناج                       چند برگ

مواد لازم برای تهیه سس

روغن زیتون                  2 قاشق سوپخوری

آب ترشی لبو               یك چهارم پیمانه

آب لیمو ترش                یك عدد لیمو

نمك                            به میزان لازم

روش تهیه سالاد لبو

در كاسه مناسبی  لبو، كاهو، كاسنی و اسفناج را مخلوط كنید و سس را رویش بریزید. حال سالاد را در یخچال بگذارید تا كاملا خنك شود.

یادآوری: برای تهیه ترشی لبو، چغندر را بپزید و خرد كنید. سپس آن را بمدت یك شب در سركه بخوابانید.

 

برچسب ها: انواع سالاد، روش تهیه سالاد لبو، مواد لازم سالاد لبو، سالاد لبو، ترشی لبو تعداد بازديد: 1019 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این سالاد چیست؟

فیلم روز
تصویر روز