Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 06:08

1
آذر
سالاد جوانه ماش و سيب (گياهی)

سالاد جوانه ماش و سيب (گياهی)

پوست چغندر را بگیرید و با سركه، شكر و آب بپزید و بگذارید خنك شود. آن‌گاه پوست سیب را بگیرید و خرد كنید.

معصومه عیوضی


مواد لازم سالاد جوانه ماش و سيب

برای 2 نفر
چغندر                                   1 عدد درشت
سركه                                   1 قاشق سوپخوری
شكر                                     2 قاشق سوپخوری
سیب‌ درختی                          2 عدد
هویج                                    1 عدد متوسط
جوانه‌ی ماش                         100 گرم

مواد لازم برای تهیه‌ی سس

روغن زیتون                            4 قاشق سوپخوری
تخم گشنیز                           10 دانه
فلفل سیاه                            6 دانه
ترخون                                  1 شاخه
فلفل قرمز (چیلی) خرد كرده     2 عدد
آبلیموی تازه                          2 قاشق سوپخوری
سیر خرد كرده                       1 حبه
زنجفیل رنده كرده                   یك‌دوم قاشق چایخوری

روش تهیه سالاد جوانه ماش و سيب

پوست چغندر را بگیرید و با سركه، شكر و آب بپزید و بگذارید خنك شود. آن‌گاه پوست سیب را بگیرید و خرد كنید. سپس پوست هویج را بگیرید و با رنده‌ی درشت رنده كنید. حالا جوانه‌ی ماش را بشوئید و خشك كنید و همه‌ی مواد را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و مخلوط نمائید. اكنون سالاد را در یخچال بگذارید تا كاملا خنك شود. هنگام مصرف، سس را روی سالاد بریزید و میل كنید.

روش تهیه‌ی سس

همه‌ی مواد را در شیشه‌ی دردار بریزید و خوب تكان دهید تا سس صاف و یكدستی حاصل شود.

 

برچسب ها: انواع سالاد، سالاد جوانه، مواد لازم سالاد جوانه ماش و سيب، روش تهیه سالاد جوانه ماش و سيب، سالاد جوانه ماش و سيب تعداد بازديد: 1031 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این سالاد چیست؟

فیلم روز
تصویر روز