Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 6 خرداد 1398 - 13:22

2
آذر
چاشنی سالاد

چاشنی سالاد

همه مواد را با هم مخلوط سازید و بعد آسیاب كنید.

پوراندخت نمیرانیان

 

 

مواد لازم

پوست پرتقال تلخی گرفته           100 گرم

پوست لیموترش تلخی گرفته       100 گرم

جعفری خشك                          2 قاشق سوپخوری

تره خشك                               2 قاشق سوپخوری

سیر خشك                            2 قاشق سوپخوری

پیاز خشك                             2 قاشق سوپخوری

گشنیز خشك                        2 قاشق سوپخوری

فلفل قرمز یا سبز خشك         2-3 عدد

نمك                                    1 قاشق چایخوری

ریحان خشك                        1 قاشق سوپخوری

پودر گوجه‌فرنگی خشك         3 قاشق سوپخوری

آویشن                               2 قاشق سوپخوری

 

روش تهیه چاشنی سالاد

همه مواد را با هم مخلوط سازید و بعد آسیاب كنید.

گفتنی است كه مصرف این چاشنی همراه با انواع سالاد و برای مزه‌دار كردن سس‌ها، پیتزاها، پیش غذای سرد و گرم نیز پیشنهاد می‌شود.

 

برچسب ها: چاشنی سالاد، چاشنی، روش تهیه چاشنی سالاد، آموزش چاشنی سالاد، چاشنی مخصوص سالاد، چاشنی برای سالاد تعداد بازديد: 1260 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز