Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 6 خرداد 1398 - 13:27

29
آبان
سالاد خُرفه

سالاد خُرفه

ابتدا لوبیا را بخیسانید و بعد بپزید. آن‌گاه گوجه‌فرنگی، فلفل دلمه‌ای، لوبیا، پیازچه و خرفه را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. سپس سس را روی سالاد بریزید و با خرفه بیارائید.

سرور چاووشی

 

 

مواد لازم برای 4-6 نفر

لوبیا چشم بلبلی                     1 پیمانه

گوجه‌فرنگی مكعبی خردكرده      2 عدد

فلفل سبز و قرمز مكعبی          خردكرده

 از هر كدام                            1 عدد

پیازچه خردكرده                     4 ساقه

خرفه خردكرده                      1 پیمانه

مواد لازم برای تهیه سس

رب انار                               2 قاشق سوپخوری

روغن زیتون                        2 قاشق سوپخوری

نمك و فلفل قرمز                به میزان لازم

آب لیموترش                      4 قاشق سوپخوری

 

روش تهیه سالاد خُرفه

ابتدا لوبیا را بخیسانید و بعد بپزید. آن‌گاه گوجه‌فرنگی، فلفل دلمه‌ای، لوبیا، پیازچه و خرفه را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. سپس سس را روی سالاد بریزید و با خرفه بیارائید.

روش تهیه سس: همه مواد را با یكدیگر مخلوط كنید و خوب هم بزنید تا سس صاف و یكدست شود.

یادآوری: گیاه خرفه در فصل بهار در فروشگاه‌های میوه و سبزی یافت می‌شود.

 

برچسب ها: سالاد، روش تهیه سالاد خرفه، سالاد خرفه، آموزش سالاد خرفه، تهیه سالاد خرفه، مواد لازم سالاد خرفه تعداد بازديد: 1315 تعداد نظرات: 2

نظرات

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز