Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 6 خرداد 1398 - 12:46

14
آذر
سالاد پرتقال و تربچه

سالاد پرتقال و تربچه

در كاسه مناسبی، تربچه، پرتقال، پسته، پیازچه و سماق را بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه آب پرتقال، روغن زیتون، آبلیمو، شكر، پودر زیره، سركه سفید و سیر را مخلوط كنید و روی سالاد بریزید.

اعظم گلزارمنش

 

 

مواد لازم برای 6 نفر

تربچه ورقه كرده                      500 گرم

پرتقال فیله كرده                     3 عدد درشت

پسته بوداده                          50 گرم (یك‌سوم پیمانه)

پیازچه ریز خردكرده                 یك‌چهارم پیمانه

سماق                                 2 قاشق چایخوری

آب پرتقال                             60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

روغن زیتون                          2 قاشق سوپخوری

آبلیمو                                 1 قاشق سوپخوری

شكر                                  1 قاشق چایخوری

پودر زیره                            یك‌دوم قاشق چایخوری

سركه سفید                     1 قاشق چایخوری

سیر رنده‌كرده                   2 حبه

 

روش تهیه

در كاسه مناسبی، تربچه، پرتقال، پسته، پیازچه و سماق را بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه آب پرتقال، روغن زیتون، آبلیمو، شكر، پودر زیره، سركه سفید و سیر را مخلوط كنید و روی سالاد بریزید.

رویش را بپوشانید و حداقل 1 ساعت در یخچال نگه‌دارید. سپس سالاد را برای پذیرائی، در كاسه مناسبی بریزید.

یادآوری: برای فیله كردن پرتقال باید پوست پرتقال را همراه با قسمت سفید آن بگیرید و خرد كنید.

 

برچسب ها: سالاد پرتقال و تربچه، روش تهیه سالاد پرتقال، روش تهیه سالاد تربچه، آموزش سالاد پرتقال، مواد لازم سالاد پرتقال، سالاد با تربچه تعداد بازديد: 1274 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز