Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 30 مهر 1397 - 03:19

سالاد

بازدید: 6488

  • سالاد سیب زمینی با خمیر کلمی

    سالاد سیب زمینی با خمیر کلمی

    سیب‌زمینی، زیره، مرغ و جعفری را در کاسه‌ای با هم مخلوط کنید و سس را به آن بیفزائید و خوب هم بزنید. آن‌گاه در ظرف را ببندید و آن را یخچال قرار دهید. سپس مطابق شکل سر نان‌ها را برش بزنید.

  • سالاد کرفس و مرغ

    سالاد کرفس و مرغ

    روغن و پیاز را در تابه بریزید و روی اجاق بگذارید، پیوسته آن را هم بزنید تا پیاز نرم و طلایی شود. آن‌گاه كرفس، فلفل دلمه‌ای و قارچ را بیفزائید و روی حرارت 5 دقیقه دیگر تفت دهید.

  • سالاد پرتقال و تربچه

    سالاد پرتقال و تربچه

    در كاسه مناسبی، تربچه، پرتقال، پسته، پیازچه و سماق را بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه آب پرتقال، روغن زیتون، آبلیمو، شكر، پودر زیره، سركه سفید و سیر را مخلوط كنید و روی سالاد بریزید.

  • سالاد براكلی با پنیر فتا

    سالاد براكلی با پنیر فتا

    قابلمه‌ مناسبی را تانیمه آب كنید و روی اجاق بجوش آورید. آن‌گاه كلم براكلی را در آن بریزید و 5 دقیقه بجوشانید تا كمی نرم شود. سپس در آبكش بریزید.

  • سالاد گرم پاستا و پنیر

    سالاد گرم پاستا و پنیر

    ابتدا پاستا را در آبجوش بریزید تا نرم شود. سپس آن‌را آبكش كنید. آن‌گاه در كاسه‌مناسبی پاستا، نخودفرنگی، نعنا، ژامبون و پوست لیمو را بریزید و مخلوط كنید.

  • چاشنی سالاد

    چاشنی سالاد

    همه مواد را با هم مخلوط سازید و بعد آسیاب كنید.

  • سالاد نخود با كوفته فلفلی

    سالاد نخود با كوفته فلفلی

    ابتدا گوشت، زیره، فلفل و نمك را با هم مخلوط سازید و از آن كوفته ریزه درست كنید. آن‌گاه در تابه مناسبی، روغن زیتون بریزید و كوفته ریزه‌ها را در آن تفت دهید.

  • سالاد خُرفه

    سالاد خُرفه

    ابتدا لوبیا را بخیسانید و بعد بپزید. آن‌گاه گوجه‌فرنگی، فلفل دلمه‌ای، لوبیا، پیازچه و خرفه را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. سپس سس را روی سالاد بریزید و با خرفه بیارائید.

  • انواع سس سالاد

    انواع سس سالاد

    شاید برخی بر این باورند كه سس‌ها یكی از اصلی‌ترین اجزای سالادها هستند و خوردن سالاد بدون سس چندان لذت‌بخش و گوارا نیست.

  • سالاد بادمجان

    سالاد بادمجان

    ابتدا بادمجان‌ها را كبابی كنید، پوستشان را بگیرید و ریز خرد كنید. سپس بادمجان، روغن زیتون، آبلیمو، سیر، نمك، فلفل و سیاهدانه را در كاسه‌ای بریزید و مخلوط كنید.

  • سالاد روسی

    سالاد روسی

    ابتدا یك لایه سیب‌زمینی در كاسه نسبتا گودی بریزید و قدری از مخلوط سس و خامه را رویش بمالید. آن‌گاه قدری گردو بپاشید و یك لایه مرغ رویش بریزید.

  • سالاد جوانه شبدر

    سالاد جوانه شبدر

    برگ اسفناج، جوانه شبدر، كرفس و لبو را در ظرفی بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه سالاد را در سالادخوری بریزید و سس را به آن بیفزائید و میل كنید.

فیلم روز
تصویر روز