Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 00:41

27
اسفند
کیک میوه های استوایی

کیک میوه های استوایی

فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب را به گنجایش 2/5 لیتر چرب و آردپاشی نمائید. همه مواد را به جز کمپوت در کاسه همزن برقی بریزید و با سرعت کم هم بزنید تا مخلوط شوند.

افسانه ظروفی

 

مواد لازم برای 10-12 نفر

کره ‌نرم شده                       250 گرم

شکر دانه ریز                        180 گرم

تخم‌مرغ (در دمای محیط)        4 عدد

پوست لیمو (رنده کرده)          2 قاشق چایخوری

آرد                                     300 گرم

نمک                                  1 پینچ

بیکینگ‌پودر                         2 قاشق چایخوری

نشاسته ذرت                      40 گرم

شیر (در دمای محیط)           250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

کمپوت میوه‌های استوایی    1 قوطی

روش تهيه کیک میوه های استوایی

فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب را به گنجایش 2/5 لیتر چرب و آردپاشی نمائید.

همه مواد را به جز کمپوت در کاسه همزن برقی بریزید و با سرعت کم هم بزنید تا مخلوط شوند.

آن‌گاه سرعت همزن را قدری افزایش دهید و مایه را در حدود 8 دقیقه هم بزنید تا رنگش روشن و حجمش افزایش پیدا کند.

سپس همزن را خاموش کنید و کمپوت میوه را در صافی بریزید تا شربتش جدا شود.

حالا میوه را به مایه فراهم کرده بیفزائید و مخلوط کنید و آن را در قالب بریزید.

حالا کیک را به مدت تقریبی یک ساعت تا یک ساعت و 15 دقیقه، در فر بپزید.

اکنون کیک را از فر درآورید و پس از 5 دقیقه از قالب جدا کنید و روی پنجره سیمی بگذارید تا کاملا خنک شود.

اینک کیک را برای پذیرائی روی ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید و در صورت دلخواه با خامه و میوه بیارائید.

 

برچسب ها: پخت کیک، شیرینی پزی، کیک و شیرینی، دستور تهیه کیک، مواد لازم کیک، کیک خانگی، کیک میوه های استوایی تعداد بازديد: 1013 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فیلم روز
تصویر روز