Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 20:18

23
اسفند
سبدی از مرنگ

سبدی از مرنگ

روی 4 ورق کاغذ روغنی دایره‌هایی به قطر 18 سانتیمتر بکشید و کاغذها را روی 4 سینی شیرینی‌پزی برگردانید. سفیدۀ تخم‌مرغ‌ها را همراه با شکر در کاسۀ مناسبی که بهتر است فلزی باشد، بریزید.

افسانه ظروفی

 

مواد لازم 

 مرنگ                                   2 واحد

خامۀ همزده و فرم گرفته           250 گرم

کرم پاتیسیر                           250 گرم

بیسکویت خرد کرده                 150 گرم

توت فرنگی خرد کرده               300 گرم

توت فرنگی برای تزئین             به میزان لازم 

مواد لازم برای تهیۀ مرنگ

سفیدۀ تخم مرغ                    4 عدد (120گرم)

شکر                                   250 گرم

پودر شکر                             100 گرم

روش تهیه سبدی از مرنگ

روی 4 ورق کاغذ روغنی دایره هایی به قطر 18 سانتیمتر بکشید و کاغذ ها را روی 4 سینی شیرینی پزی برگردانید.

آن گاه سفیدۀ تخم مرغ ها را همراه با شکر در کاسۀ مناسبی که بهتر است فلزی باشد، بریزید و روی حرارت بخارآب جوش هم بزنید تا شکر حل شود (5-8 دقیقه).

سپس آن را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد.

حالا پودر شکر را کم‌کم بیفزائید تا مرنگ صاف و یکدستی حاصل شود.

حالا مرنگ فراهم کرده را در کیسۀ شیرینی پزی دارای ماسورۀ ساده به قطر 1 سانتیمتر بریزید و دو دایره از مرنگ روی خطوط رسم کرده بر روی کاغذ بریزید.

اکنون هر دو سینی را در فر گرم کرده با دمای 80 درجۀ سانتیگراد بافن قرار دهید و در حدود 20 دقیقه مرنگ را بپزید.

اینک روی دو کاغذ باقیمانده نیز مرنگ را پایپ کنید ولی این بار تمام دایره را بپوشانید تا کف  و در سبد درست شود.

آن گاه روی لبۀ یکی از دایره ها نوار دیگری از مرنگ پایپ کنید تا دیواره ای برای سبد ایجاد شود.

حالا مرنگ های پایپ شده را در فر بگذارید و 20 دقیقه بپزید تا فرم خود را حفظ کند.

سپس 2 رینگ مرنگ را از کاغذ به آرامی جدا کنید و آنها را با باقیماندۀ مرنگ روی لبۀ سبد بچسبانید تا دیوارۀ سبد بلندتر شود.

اکنون سبد مرنگ و در آن را دوباره در فر بگذارید و 20 دقیقۀ دیگر بپزید.

اکنون باقیماندۀ مرنگ را روی دیوارۀ سبد بمالید و صاف کنید و 20 دقیقۀ دیگر در فر بپزید.

حالا دوباره یک واحد دیگر مرنگ فراهم کنید و این بار مرنگ فراهم کرده را در کیسۀ شیرینی پزی دارای ماسورۀ کنگره دار بریزید و دیواره و در سبد را با رزت هایی ازمرنگ (مطابق شکل) بیارائید.

دوباره سبد مرنگ و درش را در فر بگذارید و 45-60 دقیقه بپزید تا مرنگ کاملا خشک شود.

اینک فر را خاموش کنید و بگذارید سبد مرنگ در فر خنک شود.

آن گاه خامه، کرم پاتیسیر، بیسکویت و توت فرنگی را در کاسۀ مناسبی بریزید و مخلوط کنید و این مخلوط را در سبد مرنگ بریزید.

سپس روی این مخلوط را با توت فرنگی بیارائید.

یادآوری

* می توانید از انواع میوه برای پر کردن سبد مرنگ استفاده کنید.

* برای نگه داشتن و ماندگاری بیشتر مرنگ، می توانید داخل سبد مرنگ را با لایۀ نازکی از شکلات بپوشانید تا مرنگ رطوبت دسر را جذب نکند!

* برای زیبایی بیشتر سبد مرنگ، می توانید از گل های ویفری برای آراستن آن استفاده کنید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

کیک مرنگ

دسر گلابی و مرنگ

کاپ‌کیک لیمو با مرنگ

تارت لیمو و مرنگ

دسر انبه و مرنگ

 

برچسب ها: کیک، شیرینی پزی، کیک و شیرینی، آشپزباشی، زندگی آنلاین، کیک نوروزی، مرنگ، شور و شیرین، سبد مرنگ تعداد بازديد: 775 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فیلم روز
تصویر روز