Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 16:16

2
بهمن
بان كيك كارامل

بان كيك كارامل

فر را با دمای 180 درجۀ سانتیگراد گرم كنید و قالب را چرب نمائید و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید. آن گاه پنیر خامه ای، پودر شكر، شیر و وانیل را در كاسۀ همزن برقی بریزید.

مهدیس رحیمیان

 

مواد لازم برای 6-8 نفر 

پنیر خامه ای                      ٥٠٠ گرم

پودر شكر                           ٦٠ گرم

شیر                                 ١٠٠ میلی ایتر

اسانس وانیل                      ٢ قاشق چایخوری

نان تست                           ٣٥ برش

كره                                   ٣٧٥ گرم

شكر سفید                        ١ قاشق سوپخوری

دارچین                             ٢ قاشق چایخوری

شكر قهوه ای                    ٢٠٠ گرم

نمك                                ١ قاشق چایخوری

عسل                            ٨٠ گرم

گردو                              ١٠٠ گرم 

روش تهیه بان كيك كارامل

فر را با دمای ١٨0 درجۀ سانتیگراد گرم كنید و قالب را به قطر 20 سانتیمتر چرب نمائید و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید.

آن گاه پنیر خامه ای،پودر شكر، شیر و وانیل را در كاسۀ همزن برقی بریزید و هم بزنید تا صاف و یکدست شود.

سپس اطراف نانهای تست را برش دهید و هر 5 عدد را کنار هم بچسبانید.حالا 170 گرم از کره را آب کنید و با شکر سفید و دارچین مخلوط نمائید و آن را روی نان ها بمالید.

اکنون کرم پنیر فراهم کرده را روی نان‌ها بمالید و هر ٥ عدد را به صورت رول در آورید.

آن گاه یکی از  این رول ها را ابتدای ردیف ٥ تایی بعدی نان بگذارید و آن را رول کنید.

به همین ترتیب یک رول نسبتا بزرگ از نان تست فراهم کنید.

اینک باقیماندۀ کره، شکر قهوه ای، نمک و عسل را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید تا کره و شکر حل شوند.

سپس دو سوم از این سس را در قالب بریزید و گردو را رویش بپاشید.

حالا رول فراهم کردۀ نان تست و پنیر را در قالب روی سس بگذارید و کیک را به مدت تقریبی 35-40 دقیقه درفر بپزید.

کیک را 10 دقیقه در قالب نگه دارید و بعد از قالب جدا کنید و روی پنجرۀ سیمی برگردانید تا کاملا خنک شود.

سپس آن را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

روش تهیه کیک

 

برچسب ها: کیک و شیرینی، طرز تهیه کیک، دستور تهیه کیک، زندگی آنلاین، شور و شیرین، بان كيك كارامل، كيك كارامل، روش تهیه كيك كارامل تعداد بازديد: 404 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فیلم روز
تصویر روز