Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 27 مرداد 1398 - 01:18

22
مرداد
آیسینگ بال فرشته

آیسینگ بال فرشته

همه مواد را در کاسه مناسبی بریزید و آن را روی حرارت بخار آب جوش بگذارید (روش بن‌ماری). آن‌گاه این مخلوط را با سرعت کم همزن برقی بزنید (2 دقیقه). سپس سرعت همزن را افزایش دهید.

افسانه ظروفی

 

مواد لازم 

سفیده تخم‌مرغ                      2 عدد

شکر                                    170 گرم

آب                                       2 قاشق سوپخوری

گلوکز                                   3 قاشق سوپخوری

آب لیموی تازه                        یک‌چهارم قاشق چایخوری

اسانس وانیل                         1 قاشق چایخوری

روش تهیه آیسینگ بال فرشته

همه مواد را در کاسه مناسبی بریزید و آن را روی حرارت بخار آب جوش بگذارید (روش بن‌ماری).

آن‌گاه این مخلوط را با سرعت کم همزن برقی بزنید (2 دقیقه).

سپس سرعت همزن را افزایش دهید و آیسینگ را تا جایی که حجمش زیاد شود و فرم خود را حفظ کند، هم بزنید حالا آیسینگ را از روی حرارت بخار آب جوش بردارید و به همزدن ادامه دهید تا آیسینگ غلیظ شود.

اکنون آیسینگ آماده مصرف می‌باشد.

می‌توانید از این آیسینگ برای آراستن انواع کاپ کیک و کیک‌ها بهره بگیرید.

گفتنی است که این آیسینگ بسیار لطیف و سبک است  و تا 2 روز در دمای محیط قابل نگهداریست.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

شیرینی مربائی با رویال آیسینگ

آیسینگ چیست؟

كاربرد آیسینگ در قنادی

تزئین دونات با آیسینگ

 

برچسب ها: کیک و شیرینی، آیسینگ، آشپزباشی، زندگی آنلاین، آیسینگ بال فرشته، دستور تهیه آیسینگ بال فرشته، روش تهیه آیسینگ بال فرشته تعداد بازديد: 76 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فیلم روز
تصویر روز