Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 25 شهریور 1398 - 02:46

14
شهریور
کیک دونات توت فرنگی

کیک دونات توت فرنگی

آرد، شکر، بیکینگ‌پودر و نمک را با هم مخلوط کنید. آن‌گاه تخم‌مرغ، وانیل، دوغ و کره را به آن بیفزایید و هم بزنید. سپس مایه فراهم کرده را در قالب چربکرده دونات بریزید.

مهدیس رحیمیان

مواد لازم برای حدود 6 عدد 

آرد ۱۸۰ گرم

شکر ۱۵۰ گرم

بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری

نمک ۱ پینچ

تخم مرغ ۱ عدد

اسانس وانیل ۱ قاشق چایخوری

دوغ بی‌نمک ۱۲۵ میلی لیتر(یک‌دوم پیمانه)

کره آبکرده ۱ قاشق سوپخوری

خامه فرم گرفته ۲۵۰ گرم

توت‌فرنگی به‌میزان لازم

روش‌ تهیه کیک دونات توت فرنگی

آرد، شکر، بیکینگ‌پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.

آن‌گاه تخم‌مرغ، وانیل، دوغ و کره را به آن بیفزایید و هم بزنید.

سپس مایه فراهم کرده را در قالب چربکرده دونات بریزید و در فر گرم کرده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت 12 - 15 دقیقه بپزید.

حالا دونات‌ها را از فر درآورید و پس از ۱۰ دقیقه از قالب جدا کنید و روی پنجره سیمی قرار دهید تا خنک شوند.

اکنون هر کدام را به دو نیم برش دهید و قدری خامه فرم گرفته و توت‌فرنگی بین آنها بگذارید.

اینک کیک دونات را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

دونات کلاسیک

دونات شکری دارچینی

دونات در شربت

 

برچسب ها: آشپزباشی، شور و شیرین، کیک دونات، کیک دونات توت فرنگی، دستور تهیه کیک دونات توت فرنگی، طرز تهیه کیک دونات تعداد بازديد: 43 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فیلم روز
تصویر روز