Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 25 شهریور 1398 - 01:52

8
شهریور
دسر رومانف مجلسی + طرز تهیه

دسر رومانف مجلسی + طرز تهیه

امروز برای شما عزیزان دستور آشپزی و تهیه دسر رومانف را قرار داده ایم.

شما می‌توانید با تهیه این دسر مجلسی خوش طعم در خانه از مهمان‌های خود به خوبی پذیرایی کنید. در ادامه مطلب آموزش طرز تهیه دسر رومانف را میتوانید مشاهده کنید.

مواد لازم برای دسر رومانف:

پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری

آب سرد نصف لیوان

سیب ۱ عدد

موز ۱ عدد

شیر ۳ لیوان

نشاسته ذرت ۳ قاشق غذاخوری

خامه ۱ بسته ۱۰۰ گرمی

رنگ خوراکی (در صورت تمایل) مقدار کم

 

طرز تهیه دسر رومانف:

پودر ژلاتین را با آب سرد با هم مخلوط کنید و بعد آن را بن ماری کنید سپس سیب و موز را پوره کنید و بعد شیر و شکر و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کنید روی شعله بگذارید کمی که غلیظ شد ژلاتین بن ماری شده را به آن اضافه کنید از روی حرارت بردارید یک بسته خامه به آن اضافه کنید بعد میوه‌های پوره شده را اضافه کنید هم بزنید بعد داخل قالب بریزید چند ساعت داخل یخچال قرار بدهید تا ببندد.

اگر دوست داشتید رنگی شود مقداری رنگ خوراکی به مقداری از مواد دسر بزنید چند دقیقه داخل یخچال بگذارید بعد که بست مابقی دسر را بریزید.

 

منبع:بیتوته

برچسب ها: آموزش شیرینی پزی، دسر مجلسی، دسر رومانف، طرزتهیه دسر رومانف، دسر رومانف شکلاتی، دسر رومانف فرانسوی، تزئین دسر رومانف تعداد بازديد: 57 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز