Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 14:08

23
تیر
کیک ملون

کیک ملون

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و کف دو قالب مربع را با کاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه زرده تخم‌مرغ‌ها، سه چهارم از شکر، آب جوش و وانیلین را در کاسه همزن برقی بریزید.

افسانه ظروفی

 

مواد لازم برای 8-10 نفر 

تخم‌مرغ                                     8 عدد

شکر دانه‌ریز                                180 گرم

آب جوش                                    2 قاشق سوپخوری

وانیلین                                       یک هشتم قاشق چایخوری

آرد نول                                       180 گرم

کرة آبکرده و خنک شده                  100 گرم

شربت ساده                                به میزان لازم

خامة شیرین شدة قنادی                حدود 750 گرم

ملون یا شاپسند                           حدود 2-3 عدد

روش تهیه کیک ملون

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و کف دو قالب مربع را به اندازه 22 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید.

آن‌گاه زرده تخم‌مرغ‌ها، سه چهارم از شکر، آب جوش و وانیلین را در کاسه همزن برقی بریزید و با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و سبک شود.

سپس سفیده تخم‌مرغ‌ها را در کاسه دیگری بریزید و با همزن برقی بزنید تا سفید شود و بعد باقیمانده شکر را کم کم به آن بیفزائید و به همزدن ادامه دهید تا سفیده‌های تخم‌مرغ فرم بگیرند.

حالا زرده‌ها و سفیده‌های همزده را به آرامی و با لیسک مخلوط کنید و آرد را در دو یا سه نوبت به این مایه بیفزائید.

اکنون کره را نیز درون مایه فراهم کرده کیک بریزید و به آرامی هم بزنید.

مراقب باشید که مایه کیک حجم خود را از دست ندهد!

اینک مایه به دست آمده را بطور مساوی در قالب‌ها بریزید و کیک را به مدت تقریبی 25-30 دقیقه در فر بپزید.

کیک‌ها را روی پنجره سیمی خنک کنید و بعد هر یک از ارتفاع به دو قسمت برش دهید.

آن‌گاه روی لایه‌های کیک شربت بمالید و با خامه فرم گرفته و برش‌های ملون، لایه‌های کیک را روی هم قرار دهید.

سپس رو و اطراف کیک را با خامه بپوشانید و کیک را روی ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.

حالا به کمک قاشق مخصوص، توپ‌های کوچکی از ملون برش دهید و روی کیک را با آن بیارائید.

یادآوری

همانطور که می‌دانید ملون میوه‌ای سبزرنگ و شاپسند نارنجی رنگ می‌باشد.

در این رسپی از میوه شاپسند استفاده شده است.

می‌توانید از هر دو میوه در تهیه این کیک بهره ببرید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

کیک ماست ایتالیایی

کیک یخچالی توت فرنگی و لیموناد

کیک سورپرایز

کیک پرتقال با روغن زیتون

مینی کیک های بادام و پسته

کیک آلو و بلوبری

مینی کاپ کیک نوتلا

کاپ کیک موز

انواع کیک و شیرینی

 

برچسب ها: شیرینی پزی، کیک و شیرینی، آشپزباشی، زندگی آنلاین، کیک خانگی، کیک ملون، روش تهیه کیک ملون، طرز تهیه کیک ملون تعداد بازديد: 887 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فیلم روز
تصویر روز