Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 12:08

4
تیر
مربای هویج

مربای هویج

پوست هویج‌ها را بگیرید و هویج‌ها را با وسیله مخصوص، خیلی نازک برش بزنید. آن‌گاه روی هویج‌ها نمک بپاشید و 20 دقیقه کنار بگذارید تا نرم شوند. سپس آنها را با آب سرد بشوئید.

آرزو گنجی

 

مواد لازم 

هویج                500 گرم

نمک                 به میزان لازم

شکر                800 گرم

آب                    500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

گلاب                2 قاشق سوپخوری

آب‌لیموی تازه     1 قاشق چایخوری

روش‌ تهیه مربای هویج

پوست هویج‌ها را بگیرید و هویج‌ها را با وسیله مخصوص، خیلی نازک برش بزنید.

آن‌گاه روی هویج‌ها نمک بپاشید و 20 دقیقه کنار بگذارید تا نرم شوند.

سپس آنها را با آب سرد بشوئید و هر نوار را به شکل گل بپیچید و با خلال چوبی محکم کنید.

حالا آب و شکر را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم اجاق قرار دهید تا شکر آب شود.

اکنون هویج‌های گل کرده را به شربت بیفزائید و با حرارت ملایم، به مدت تقریبی 25 دقیقه بپزید.

اینک گلاب و آب‌لیمو را به مربا بیفزائید و پس از 3 دقیقه از روی حرارت بردارید.

مربا را در شیشه‌های دردار و در جای خنک نگه دارید.

بیشتر بخوانید:

منبع: شور و شیرین

مربا، مارمالاد و کمپوت

مربای كدو حلوائی

مربای هویج و بادام

کلوچه های ترد فندق و مربا

نكات مهم در مورد تهیه مربا و مارمالاد

نكته‌هايی شيرين در مورد مربا و مارمالاد

مربا، خوش طعم ودلربا

 

برچسب ها: مربا، آموزش مربا، آشپزباشی، مربای هویج، زندگی آنلاین، طرز تهیه مربا، دستور تهیه مربای هویج، روش تهیه مربای هویج تعداد بازديد: 320 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مربا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز