Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 29 فروردین 1403 - 00:27

9
خرداد
تارت سیب فرانسوی

تارت سیب فرانسوی

فر را با دمای 200 درجۀ سانتیگراد گرم کنید و خمیر میل فوی را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی 2-3 میلی متر باز کنید و دایره‌ای به قطر 20 سانتیمتر از آن برش دهید.

افسانه ظروفی

 

مواد لازم برای 4 نفر 

خمیر میل فوی (هزار ورق)               به میزان لازم

سیب                                          3-4 عدد متوسط

مارمالاد زردآلو                               2 قاشق سوپخوری

کرۀ آبکرده                                    50 گرم

پودر شکر الک کرده                        50 گرم

روش تهیه تارت سیب فرانسوی

فر را با دمای 200 درجۀ سانتیگراد گرم کنید و خمیر میل فوی را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی 2-3 میلی متر باز کنید و دایره‌ای به قطر 20 سانتیمتر از آن برش دهید.

آن گاه خمیر را روی صفحۀ سلیکونی و یا کاغذ روغنی قرار دهید و در سینی شیرینی پزی بگذارید.

حالا پوست سیب‌ها را بگیرید و هسته ها و قسمت میانی سیب را دور بریزید.

اکنون سیب‌ها را به ورقه های نازک برش دهید و برای جلوگیری از سیاه شدنشان، قدری آب لیموی تازه رویشان بپاشید.

آن‌گاه مارمالاد زردآلو را روی خمیر بمالید و سیب ها را رویش بچینید.

اینک روی سیب‌ها کره بمالید و پودر شکر بپاشید.

سپس تارت سیب را در فر بگذارید و به مدت تقریبی 15 دقیقه یا تا زمانیکه سیب ها طلائی رنگ شوند، بپزید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

تارت پنیر و آلو

تارت با شکلات مغزدار

تارت موکاچینو

تارت بادام‌زمینی

تارت موکا

تارت قهوه و کاسترد

تارت با کرم لبو

تارت گلابی و هل

آموزش انواع تارت و پای

 

برچسب ها: تارت، آشپزباشی، زندگی آنلاین، تارت فرانسوی، دستور تهیه تارت، تارت سیب فرانسوی، تارت سیب، دستور تهیه تارت سیب فرانسوی، روش تهیه تارت سیب فرانسوی، طرز تهیه تارت سیب فرانسوی تعداد بازديد: 361 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این تارت چیست؟

فیلم روز
تصویر روز