Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 16:21

26
اردیبهشت
كوكی باقلوا و شكلات چیپسی

كوكی باقلوا و شكلات چیپسی

فر را با دمای ١٧٥ درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب را به اندازه 23×32 سانتیمتر چرب نمائید. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها را با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و سبک شود.

مهدیس رحیمیان

 

مواد لازم برای 10-12 نفر 

تخم‌مرغ                                ٤ عدد درشت

شكر قهوه‌ای                         ١٧٠ گرم

شكر دانه ریز                         ٥٠ گرم

آرد                                      ١٥٠ گرم

كره نرم                                 ٢٥٠ گرم

اسانس وانیل                         ٢ قاشق چایخوری

شكلات چیپسی                    ٢٠٠ گرم

بادام برشته و خرد كرده           ١٢٠ گرم

گردوی برشته و خرد كرده        ١٥٠ گرم

خمیر فیلو                             ٦-٨ ورق

كره آبكرده                            ٢٥٠ گرم 

روش تهیه كوكی باقلوا و شكلات چیپسی

فر را با دمای ١٧٥ درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب را به اندازه 23×32 سانتیمتر چرب نمائید.

آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها را با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و سبک شود و بعد شكر قهوه‌ای و شکر سفید را به آن بیفزائید و هم بزنید.

سپس آرد، كره و وانیل را به آن اضافه کنید.

حالا شكلات چیپسی، بادام و گردو را نیز درون این مایه بریزید و مخلوط کنید.

اکنون ٢ ورق از خمیر فیلو را در قالب قرار دهید و رویش کره بمالید.

آن‌گاه نیمی از مایه فراهم کرده را روی خمیر فیلو بریزید و رویش را با 2 ورق دیگر از فیلو بپوشانید.

اینک باقیمانده مایه را روی خمیر بریزید و 2 ورق باقیمانده از خمیر فیلو را رویش بگذارید.

حالا باقلوا را به مدت تقریبی ٤٠-٤٥ دقیقه در فر بپزید و بعد شربت ولرم را روی باقلوای گرم بریزید و صبر کنید تا شربت جذب باقلوا شود.

سپس کوکی باقلوا را به اندازه دلخواه‌تان برش دهید و در ظرف مناسبی بچینید.

روش تهیه شربت وانیلی

همه مواد را با هم مخلوط كنید و روی حرارت بگذارید تا شكر حل شود.

سپس شربت را 5-10 دقیقه بجوشانید.

مواد لازم برای تهیه شربت وانیلی

آب                                          ١٢٥ میلی لیتر (یک‌دوم پیمانه)

شكر قهوه ای                          ٢٠٠ گرم

اسانس وانیل                           ٢ قاشق سوپخوری

یادآوری

در صورت دلخواه می‌توانید روی کوکی باقلوا را با شکلات آبکرده بیارائید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

لینزر کوکی

کوکی کدو حلوایی

کوکی موز و نارگیل (فاقد گلوتن)

کوکی تارت توت‌فرنگی

کوکی فانتزی

 

برچسب ها: شیرینی پزی، کیک و شیرینی، آشپزباشی، شور و شیرین، كوكی باقلوا و شكلات چیپسی، كوكی باقلوا، دستور تهیه كوكی باقلوا، روش تهیه كوكی باقلوا تعداد بازديد: 465 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کوکی چیست؟

فیلم روز
تصویر روز