Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 30 فروردین 1398 - 04:31

24
فروردین
كوكی مرمری بادام زمینی و شكلات

كوكی مرمری بادام زمینی و شكلات

كره، شكر قهوه ای و شكر سفید را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن گاه تخم مرغ، زردۀ تخم مرغ، وانیل و مواد خشك را بیفزائید و مخلوط کنید تا خمیر نرم و مناسبی به دست آید.

مهدیس رحیمیان

 

مواد لازم بری 30-35 عدد 

كره                                          ٢٥٠ گرم

شكر قهوه ای روشن                   ٢٠٠ گرم

شكر سفید                                ١٠٠ عدد

تخم مرغ                                   ١ عدد

زردۀ تخم مرغ                            ١ عدد

اسانس وانیل                            ١ قاشق چایخوری

آرد نول                                     ١٩٠ گرم

آرد نان                                    ١٩٠ گرم

بیكینگ سودا                            سه چهارم قاشق چایخوری

نمك                                         یک چهارم قاشق چایخوری

كرۀ بادام زمینی                         ٣ قاشق چایخوری

پودر كاكائو                                ٣ قاشق سوپخوری

شكلات سكه ای                        ٢٥-٣٠ عدد

روش‌ تهیه كوكی مرمری بادام زمینی و شكلات 

كره، شكر قهوه ای و شكر سفید را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.

آن گاه تخم مرغ، زردۀ تخم مرغ، وانیل و مواد خشك را بیفزائید و مخلوط کنید تا خمیر نرم و مناسبی به دست آید.

سپس خمیر فراهم کرده را به دو قسمت مساوی تقسیم كنید و به یک قسمت از آن، كرۀ بادام زمینی و به قسمت دیگر پودر كاكائو بیفزائید.

حالا خمیرها را در سلفون بگذارید و یک ساعت در یخچال نگه دارید.

اکنون هر یک از خمیرها را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت نیم سانتیمتر باز كنید و دو خمیر را روی هم بگذارید و به آرامی وردنه بكشید.

سپس خمیر را از وسط برش دهید و دوباره وردنه بكشید.

آن گاه خمیرها را رول كنید و به ضخامت تقریبی 5 میلیمتر برش بزنید.

حالا روی هر خمیر برش خورده به آرامی وردنه بکشید تا اندکی نازک تر شود و بعد یك عدد شكلات سكه ای رویش بگذارید و با خمیر دیگری روی آن را بپوشانید.

اینک خمیرهای فراهم کرده را در سینی شیرینی پزی دارای کاغذ روغنی بگذارید و شیرینی را به مدت تقریبی 15-20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجۀ سانتیگراد بپزید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

کوکی کدو حلوایی

کوکی موز و نارگیل (فاقد گلوتن)

کوکی تارت توت‌فرنگی

کوکی فانتزی

انواع شیرینی برشی

انواع کیک و شیرینی

آموزش اصول شیرینی‌پزی

 

برچسب ها: آشپزباشی، زندگی آنلاین، دستور تهیه کوکی، شور و شیرین، كوكی مرمری بادام زمینی و شكلات، كوكی مرمری، كوكی شكلاتی، كوكی بادام زمینی تعداد بازديد: 48 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کوکی چیست؟

فیلم روز
تصویر روز