Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 1 آبان 1396 - 09:38

22
اردیبهشت
کیک قرمز مخملی

کیک قرمز مخملی

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و سه قالب را چرب نمائید و کف و دیواره‌اش را با کاغذ روغنی بپوشانید.‌ روغن مایع، شکر و وانیلین را با همزن برقی بزنید.

افسانه ظروفی

مواد لازم کیک قرمز مخملی (Red Velvet)

برای حدود 12 نفر

روغن مایع                                    125 میلی‌لیتر (یک‌دوم پیمانه)

شکر ریز                                       180 گرم

وانیلین                                         یک‌چهارم قاشق چایخوری

تخم‌مرغ                                        2 عدد

آرد                                               225 گرم

آرد ذرت                                        2 قاشق سوپخوری

پودر کاکائو                                    2 قاشق سوپخوری

نمک                                           1 پینچ

ماست                                        250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

رنگ قرمز خوراکی                          2 قاشق چایخوری

بیکینگ‌سودا                                یک‌دوم قاشق چایخوری

سرکه سفید                                1 قاشق چایخوری

مواد لازم برای تهیه کرم

پنیر خامه‌ای                                 150 گرم

پنیر ماسکارپونه                            200 گرم

پودر شکر                                    160 گرم

وانیلین                                       یک‌چهارم قاشق چایخوری

خامه فرم گرفته                            200 گرم

پوست لیموی رنده کرده                 3 قاشق چایخوری

 روش تهیه کیک قرمز مخملی (Red Velvet)

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و سه قالب را به قطر 20 سانتیمتر چرب نمائید و کف و دیواره‌اش را با کاغذ روغنی بپوشانید.

روغن مایع، شکر و وانیلین را با همزن برقی بزنید و تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی بیفزائید. آن‌گاه مخلوط الک‌ کرده آرد، آرد ذرت، پودر کاکائو و نمک را همراه با مخلوط ماست و رنگ قرمز به‌طور یک در میان درون مایه‌ فراهم کرده بریزید و با همزن برقی بزنید.

سپس بیکینگ‌سودا را در سرکه حل کنید و آن را به مایه بیفزائید. حالا مایه‌ به دست آمده را به‌طور مساوی در قالب‌ها بریزید و به مدت تقریبی 25 دقیقه، در فر بپزید.

اکنون کیک‌ها را از فر درآورید و پس از ده دقیقه از قالب خارج کنید و روی پنجره سیمی قرار دهید تا کاملا خنک شوند.

اینک کیک‌ها را در کیسه نایلونی مناسبی بگذارید و 40 دقیقه در فریزر نگه دارید در این میان کرم را آماده و آن را بین لایه‌های کیک بمالید آن‌گاه کیک را برای پذیرائی در ظرف زیبائی قرار دهید و رویش را با گل و میوه بیارائید.

روش تهیه کرم: هر دو پنیر، پودر شکر و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.

آن‌گاه خامه و پوست لیمو را بیفزائید و مخلوط کنید.

 

برچسب ها: شیرینی پزی، آموزش کیک، کیک و شیرینی، آشپزباشی، دستور تهیه کیک، کیک قرمز مخملی، کیک خانگی، دستور تهیه کرم تعداد بازديد: 2149 تعداد نظرات: 2

نظرات

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فیلم روز
تصویر روز