Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 03:14

28
آبان
کاناپ زردآلو

کاناپ زردآلو

زردآلو‌ها را از وسط دو نیم کرده، داخل هر کدام را با قاشق چایخوری پنیر پر نموده سپس پودر پسته را روی آن پاشیده و عسل را به میزان کم روی آن ریخته با ذرات گل محمدی تزیین کنید.

تحریریه زندگی آنلاین- گروه تغذیه

 

مواد لازم کاناپ زردآلو

زردآلو بزرگ                          16 عدد

بلوچیز                                8 قاشق چایخوری

پودر پسته                           50 گرم

عسل                                نصف قاشق چایخوری

گل محمدی                         برای تزیین  

روش تهیه کاناپ زردآلو 

زردآلو‌ها را از وسط دو نیم کرده، داخل هر کدام را با قاشق چایخوری پنیر پر نموده سپس پودر پسته را روی آن پاشیده و عسل را به میزان کم روی آن ریخته با ذرات گل محمدی تزیین کنید.

 

برچسب ها: انواع دسر، آموزش دسر، شیرینی و دسر، کاناپ زردآلو، دسر زردآلو، انواع کاناپ، دستور تهیه کاناپ زردآلو، دسر میوه تعداد بازديد: 594 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فیلم روز
تصویر روز