Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 23:56

5
آبان
کاسترد ذرت شیرین

کاسترد ذرت شیرین

از قبل فر را در درجه حرارت 325 درجه فارنهایت گرم کنید. به آرامی کف 8 ظرف سوفله‌خوری را با کره چرب کرده یا با اسپری پخت‌وپز داخل یک ظرف پهن را چرب کنید.

تحریریه زندگی آنلاین- گروه تغذیه

 

زمان فعال: 10دقیقه

کل زمان: 1 ساعت و 30دقیقه

محصولات: 8 عدد کاسترد فردی

مواد لازم کاسترد ذرت شیرین

3 قاشق غذاخوری شکر

2 عدد تخم‌مرغ به علاوه یک عدد زرده تخم‌مرغ

2 قاشق غذاخوری خوری آرد

1 قاشق چایخوری نمک

سه چهارم قاشق چایخوری بکینگ پودر

1 فنجان خامه

1 فنجان شیر

1/5 فنجان ذرت شرین تازه یا منجمد (در صورت منجمد بودن ذوب شود)

1 قاشق غذاخوری کره ذوب شده

تکه بیکن و پیاز برش خورده برای چاشنی‌ زدن

روش تهیه کاسترد ذرت شیرین

از قبل فر را در درجه حرارت 325 درجه فارنهایت گرم کنید.

به آرامی کف 8 ظرف سوفله خوری را با کره چرب کرده یا با اسپری پخت‌وپز داخل یک ظرف پهن را چرب کنید.

شکر و تخم‌مرغ را با هم زن حدوداً به مدت 3 دقیقه بزنید تا پف کند و رنگ آن روشن شود.

آرد و نمک و بکینگ پور را اضافه کرده و 3 دقیقه دیگر آن را هم زده تا زمانی که مخلوط کف آلود بماند.

سپس خامه و شیر را به آن اضاقه کرده تا مخلوط شود. کره ذوب شده و ذرت را با هم مخلوط کرده و آن را داخل ظرف‌ها  تقسیم کنید.

خمیر را روی مخلوط ذرت ریخته و ظرف‌‌ها را تا بالا پر کنید.

کاسترد را برای حدود 60 - 70 دقیقه داخل فر پخته، تا زمانی که سطح آن‌‌ها قهوه‌ای طلایی شود.

برای روشن‌تر شدن سطح کاستردها (مانند عکس) می‌‌توان آنها را زودتر از فر خارج کرد.

خارج کردن کاسترد‌ها از فر حد اقل 15-20 دقیقه قبل از سرو باعث می‌‌شود تا آن‌ها سرد و سفت شوند.

 

برچسب ها: انواع دسر، شیرینی پزی، آموزش دسر، کاسترد ذرت شیرین، کاسترد ذرت، انواع کاسترد، آموزش کاسترد تعداد بازديد: 621 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز