Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 04:53

2
اسفند
پای سیب كرمدار

پای سیب كرمدار

روش تهیه پای سیب كرمدار

افسانه ظروفی

 

 

مواد لازم برای 8 نفر

 سیب سبز یا قرمز یا زرد                                2 عدد (525 گرم)

شكر قهوه‌ای برای پاشیدن روی سیب                 به میزان لازم

خمیر میل‌فوی                                             400 گرم (2ورق)

مواد لازم كرم پاتیسیر

شیر                                                        250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

زرده‌ی تخم‌مرغ                                            2 عدد درشت

شكر                                                       60 گرم

آرد                                                         2 قاشق سوپخوری

وانیلین                                                   یك‌چهارم قاشق چایخوری

 روش تهیه

پوست سیب‌ها را بگیرید، دانه‌هایش را درآورید و سیب‌ها را از وسط نصف كنید. آن‌گاه برش‌های موازی روی سیب‌ها ایجاد كنید به گونه‌ای كه این برش‌ها عمیق نباشند و سیب خرد نشود! حالا سیب‌ها را روی سینی پوشیده از كاغذ بگذارید، رویشان شكر قهوه‌ای بپاشید و 15 دقیقه، در فر گرم شده با دمای 200 درجه‌ی سانتیگراد بپزید. سپس سیب‌ها را روی پنجره‌ی سیمی بگذارید تا خنك شوند.

اكنون نیمی از خمیر را روی سطح آرد پاشیده باز كنید و دایره‌ای به قطر 25 سانتیمتر از آن ببرید و در قالب كمربندی چربكرده به قطر 20 سانتیمتر پهن كنید تا كف و دیواره‌ی قالب از خمیر پوشیده شود. روی خمیر را با چنگال سوراخ سوراخ كنید و كرم پاتیسیر را رویش بریزید و صاف كنید. اینك به آرامی سیب‌ها را روی كرم بگذارید، لبه‌‌های خمیر را قدری مرطوب كنید و در صورت دلخواه قدری شكر قهوه‌ای و دارچین روی سیب‌ها بپاشید.

سپس از باقیمانده‌ی خمیر دایره‌‌ای به قطر 23 سانتیمتر ببرید و از اطرافش 2.5 سانتیمتر را سالم و دست نخورده نگه دارید ودر وسط آن خطوطی موازی یكدیگر به عرض تقریبی 2 سانتیمتر ایجاد كنید و آن را روی سیب‌ها بیندازید. لبه‌های دو خمیر را به هم بچسبانید و رویش زرده‌ی تخم‌مرغ بمالید. آن‌گاه قالب را در فر گرم شده با دمای 200درجه‌ی سانتیگراد، قرار دهید و به مدت 45 دقیقه، پای را بپزید. حال پای را در قالب خنك كنید و بعد از قالب درآورید و رویش مارمالاد زردآلو بمالید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بگذارید.

روش تهیه‌‌ی كرم پاتیسیر: شیر را بجوشانید و زرده‌های تخم‌مرغ، شكر، آرد و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود. آن‌گاه شیر را كم‌كم به زرده‌های تخم‌مرغ بیفزائید و مایه‌ی فراهم‌كرده را به ظرف شیر برگردانید و روی حرارت ملایم بگذارید. حالا آن را پیوسته هم بزنید تا كرم غلیظ شود. سپس رویش را با نایلون محافظ بپوشانید تا كرم رویه نبندد!

برچسب ها: شیرینی پزی، پای سیب كرمدار، انواع پای، انواع شیرینی با سیب، روش تهیه پای سیب، خانم ظروفی تعداد بازديد: 744 تعداد نظرات: 0
فیلم روز
تصویر روز