Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 04:20

10
دی
کیک سیب و کارامل

کیک سیب و کارامل

ابتدا مواد میانی را به این ترتیب آماده كنید. سیب و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید.

افسانه ظروفی

 

مواد لازم میانی کیک سیب و کارامل

برای 10-12 نفر 

سیب پوست كنده و خرد كرده               2 عدد متوسط

شكر                                                2 قاشق سوپخوری

كره                                                  30 گرم

كشمش                                           100 گرم ( یك دوم پیمانه)

گردوی خرد كرده                                60 گرم

دارچین                                            1 قاشق چایخوری

آبلیموی تازه                                     2 قاشق چایخوری

مواد لازم برای تهیه كیك

كره                                                 180 گرم

شكر                                               180 گرم

اسانس وانیل                                   1 قاشق چایخوری

تخم مرغ                                         3 عدد

آرد                                                 300 گرم

بیكینگ پودر                                    2 قاشق چایخوری

نمك                                              1 پینچ

ماست كم چرب                              125 میلی لیتر (یك دوم پیمانه)

مواد لازم برای تهیه سس كارامل

كره                                              60 گرم

شكر قهوه‌ای                                 50 گرم

خامه صبحانه                                2 قاشق سوپخوری

پودر شكر                                     در حدود 75 گرم 

روش تهیه 

ابتدا مواد میانی را به این ترتیب آماده كنید. سیب و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا سیب بپزد و نرم شود. آن‌گاه كره، كشمش، گردو، دارچین و آبلیمو را افزوده و ظرف را از روی حرارت بردارید. اكنون صبر كنید تا مواد خنك شود. حالا مایه كیك را به این ترتیب آماده نمائید.

كره، شكر و وانیل را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. سپس تخم‌مرغ‌ها را یكی‌یكی بیفزائید و مخلوط كنید. حالا مخلوط آرد، بیكینگ‌پودر و نمك را همراه با ماست به‌طور یك در میان، درون مایه فراهم كرده بریزید و مخلوط نمائید. اكنون دو سوم از مایه حاصل را در قالب میان تهی چربكرده به گنجایش 12 پیمانه، بریزید و وسط آن فضائی ایجاد نمائید.

حالا مواد میانی را درون آن بریزید و باقیمانده مایه كیك را روی مواد میانی بریزید و صاف كنید. آن‌گاه كیك را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی45-60 دقیقه یا تا زمانیكه طلائی رنگ شود، بپزید. همینكه كیك خنك شد، سس كارامل را رویش بریزید و آن را در ظرف زیبا و مناسبی بگذارید.

روش تهیه سس كارامل: كره، شكر قهوه‌ای و خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر آب شود و سس صاف و یكنواختی به‌دست آید. سپس آن را از روی حرارت بردارید و پودر شكر را كم‌كم بیفزائید تا سس به غلظت مناسب و مطلوبی برسد. 

 

برچسب ها: کیک، دسر، کیک و شیرینی، کیک سیب و کارامل، دستور کیک سیب، سس کارامل تعداد بازديد: 1359 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فیلم روز
تصویر روز