Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 12:35

2
دی
كرم خرمالو

كرم خرمالو

ژلاتین را روی آب بپاشید و به روش بن‌ماری حل كنید. آن‌گاه پوره خرمالو، عسل و آبلیمو را در ظرف مناسبی بریزید.

افسانه ظروفی

  

مواد لازم كرم خرمالو

برای 8-10 نفر 

پودر ژلاتین                                        4 قاشق چایخوری

آب                                                 4 قاشق سوپخوری (یك چهارم پیمانه)

پورة خرمالو                                       4 پیمانه (در حدود 10 عدد درشت)

عسل                                             4 قاشق سوپخوری

آبلیموی تازه                                      2 قاشق چایخوری

خامه شیرین كرده و همزده                   300 گرم

مخلوط هل، دارچین و جوز‌هندی              یك دوم قاشق چایخوری

روش تهیه كرم خرمالو

ژلاتین را روی آب بپاشید و به روش بن‌ماری حل كنید. آن‌گاه پوره خرمالو، عسل و آبلیمو را در ظرف مناسبی بریزید و با هم مخلوط نمائید. سپس محلول ژلاتین و خامه را به آن افزوده و مخلوط سازید. حالا هل، دارچین و جوز را نیز درون این مایه بریزید و به آرامی هم بزنید. اكنون مایه فراهم كرده را درون قالب به گنجایش یك و نیم لیتر بریزید و آن را یك شب یا دست كم 6 ساعت در یخچال نگه دارید تا كرم ببندد و آماده مصرف شود. هنگام پذیرائی ظرف كرم را چند ثانیه در آب گرم نگه دارید و اطرافش را با دستان مرطوب آزاد كنید. سپس آن را روی ظرف زیبا و مناسبی برگردانید و در صورت دلخواه با خامه و خرمالو بیارائید.

یادآوری1: می‌توانید به جای هل و دارچین از قدری وانیل استفاده كنید.

یادآوری2: چنانچه از قالب‌های سلیكونی استفاده می‌كنید، دسر را پس از ریختن در قالب، در فریزر قرار دهید تا بتوانید به‌راحتی آن را از قالب جدا كنید.

 

برچسب ها: دسر، کیک و شیرینی، مواد لازم كرم خرمالو، روش تهیه كرم خرمالو، كرم خرمالو تعداد بازديد: 1667 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فیلم روز
تصویر روز