Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 فروردین 1403 - 19:29

27
آبان
كيك گلابی كاراملی

كيك گلابی كاراملی

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب را به قطر 23 سانتیمتر، با كره چرب نمائید. آن‌گاه كف قالب را با كاغذ روغنی بپوشانید.

افسانه ظروفی

 

مواد لازم كيك گلابی كاراملی

برای 8 -10 نفر

گلابی رسیده سالم                        2 عدد

شكر برای كارامل كردن                    180 گرم

آب سرد                                       60 میلی لیتر (یك چهارم پیمانه)

كره خرد كرده                                60 گرم

مواد لازم برای تهیه كیك

آرد                                             185 گرم

بیكینگ پودر                                  1 قاشق چایخوری

پودر زنجفیل                                 یك دوم قاشق چایخوری

پودر دارچین                                  یك دوم قاشق چایخوری

نمك                                           یك چهارم قاشق چایخوری

وانیلین                                        یك چهارم قاشق چایخوری

شیر                                          125 میلی لیتر (یك دوم پیمانه)

كره بی‌نمك نرم                            120 گرم

شكر قهوه‌ای روشن                      120 گرم

تخم مرغ                                     3 عدد

روش تهیه كيك گلابی كاراملی

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب را به قطر 23 سانتیمتر، با كره چرب نمائید. آن‌گاه كف قالب را با كاغذ روغنی بپوشانید و روی كاغذ را نیز چرب كنید. سپس پوست گلابی‌ها را بگیرید، هسته‌هایش را درآورید و آن را از درازا ورقه ورقه كنید و كف قالب بچینید.

حالا كارامل را به این ترتیب فراهم كنید: شكر را در ظرف مناسبی بریزید و آب سرد را به آن بیفزائید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر آب شود.اكنون حرارت را زیاد كنید و بگذارید شكر كارامل شود و به رنگ طلائی خوشرنگی درآید. سپس آن را از روی حرارت بردارید و كره را كم‌كم به آن بیفزائید. اینك كارامل داغ را روی گلابی‌ها بریزید و آن را كنار بگذارید. حالا مایه كیك را به این ترتیب آماده سازید: مواد خشك را با هم مخلوط و الك كنید و وانیلین را درون شیر بریزید. آن‌گاه كره و شكر قهوه‌ای را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود و بعد تخم‌مرغ  ها را یكی یكی بیفزائید و مخلوط كنید.

سپس مواد خشك و شیر را به طور یك درمیان به مایه تخم‌مرغی افزوده و مخلوط نمائید. اكنون مایه فراهم كرده را روی گلابی‌ها، در قالب بریزید و به مدت تقریبی 35-45  دقیقه یا تا زمانیكه كیك طلائی رنگ شود، در فر بپزید. آن‌گاه كیك را از فر درآورید و 10 دقیقه، روی پنجره سیمی خنك كنید. سپس اطراف كیك را با كمك پالت، از قالب جدا كنید و آن را روی دیس زیبائی برگردانید.

یادآوری: برای تهیه این كیك، از قالب كمربندی استفاده نكنید! زیرا ممكن است كارامل از آن بیرون بریزد.  

 

برچسب ها: آموزش کیک، کیک و شیرینی، مواد لازم كيك گلابی كاراملی، روش تهیه كيك گلابی كاراملی، كيك گلابی كاراملی، کیک گلابی، کیک کاراملی تعداد بازديد: 1175 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فیلم روز
تصویر روز