Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 17:06

6
خرداد
كرپ گردو و پنير با سس توت فرنگی

كرپ گردو و پنير با سس توت فرنگی

طرز تهیه كرپ گردو و پنير با سس توت فرنگی

كرپ گردو و پنير با سس توت فرنگی

 

 

مواد لازم

 

پنیر كم چرب و كم نمك.................................................250 گرم

گردوی خیسانده، پوست گرفته و خرد كرده..................... 180 گرم

كرپ .....................................................................18-20 عدد

 

مواد لازم برای تهیة كرپ:

تخم مرغ.............................................................5 عدد

آرد....................................................................7 قاشق سوپخوری

شیر   ............................................................ 250 میلی لیتر (1 پیمانه)

شكر...............................................................1 قاشق چایخوری

 

مواد لازم برای تهیة سس توت فرنگی:

پورة توت فرنگی..............................................1 پیمانه

آرد ذرت........................................................1 قاشق چایخوری

شكر...........................................................1 قاشق سوپخوری

توت فرنگی خرد كرده.....................................1 پیمانه

روش تهیه

 

پنیر را در ظرف مناسبی بریزید و با چنگال له كنید. آن‌گاه گردو را بیفزائید و مخلوط كنید. سپس هر بار 1 قاشق سوپخوری از مخلوط را روی هر كرپ قرار دهید و آن را مانند بقچه بپیچید. حالا كرپ‌ها را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید و رویش سس توت فرنگی بریزید و به همراه سالاد میل كنید.

روش تهیة كرپ: تخم‌مرغ‌ها را در ظرف مناسبی بریزید و با چنگال هم بزنید. آن‌گاه آرد و شیر را در ظرف دیگری بریزید و مخلوط كنید. حالا تخم‌مرغ همزده، شكر و مخلوط شیر و آرد را با هم تركیب كنید و از صافی عبور دهید. سپس تابه‌ای به قطر 18 سانتیمتر را با قلم‌مو قدری چرب كنید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود. اینك هربار به اندازة 3 قاشق سوپخوری از مایة كرپ در تابه بریزید و با حركت دادن تابه، مواد را در تمام نقاط تابه پخش كنید. صبر كنید تا یك طرف كرپ برشته شود. سپس كرپ را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز طلائی رنگ شود.

روش تهیة سس توت فرنگی: پورة توت فرنگی، آرد ذرت و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید و پیوسته هم بزنید تا شكر حل شود و سس غلیظ گردد. حالا سس را ازروی حرارت بردارید و توت فرنگی خرد كرده را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.

یادآوری: برای تهیة سالاد؛ همة مواد را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، كرپ گردو و پنير با سس توت فرنگی تعداد بازديد: 511 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز