Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 17:38

29
اردیبهشت
شیرینی قهوه و پسته

شیرینی قهوه و پسته

روش تهیه شیرینی قهوه و پسته

سعید بابارحیمی

 

 

 

مواد لازم برای 600 گرم شیرینی

روغن جامد                                       150 گرم

آرد سفید شیرینی‌پزی                        200 گرم

آرد برنج                                            70 گرم

آرد ذرت                                            30 گرم

تخم‌مرغ                                           2 عدد

پودر شكر                                         80 گرم

گلاب                                               80 میلی‌لیتر (یك‌سوم پیمانه)

پودر قهوه فوری                                 1 قاشق چایخوری

آب‌جوش                                          1 قاشق سوپخوری

شكلات سفید آبكرده برای تزئین         به میزان لازم

پودر پسته برای تزئین                       به میزان لازم

روش تهیه شیرینی قهوه و پسته

روغن جامد، آرد سفید، آرد برنج و آرد ذرت را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها، پودر شكر و گلاب را در كاسه ‌مناسبی بریزید و مخلوط كنید. سپس قهوه را در آب جوش حل كنید و آن را همراه با مایه تخم‌مرغی، به مخلوط روغن و آرد بیفزائید و هم بزنید تا مایه‌صاف و یكدستی، حاصل شود.

مایه‌فراهم كرده را در كیسه شیرینی‌پزی دارای ماسوره كنگره‌دار به شماره 199 یا 32 بریزید و هر بار قدری از آن را با فاصله ‌روی سینی شیرینی‌پزی دارای كاغذ روغنی بگذارید. اكنون شیرینی را به مدت تقریبی 15 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 160 درجه سانتیگراد بپزید و روی پنجره ‌سیمی خنك كنید.

همینكه شیرینی خنك شد، رویش را با شكلات سفید و پودر پسته بیارائید.

 

 

برچسب ها: آموزش شیرینی، شیرینی، روش تهیه شیرینی، مواد لازم شیرینی، شیرینی قهوه، شیرینی پسته، شیرینی قهوه و پسته تعداد بازديد: 1650 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز