Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 09:21

15
اردیبهشت
بیسكویت جنگل سیاه

بیسكویت جنگل سیاه

روش تهیه بیسكویت جنگل سیاه

افسانه ظروفی

 

 

 

مواد لازم برای حدود 30 عدد

كره‌ نرم                                        125 گرم

پودر شكر                                     45 گرم

وانیلین                                        یك هشتم قاشق چایخوری

نمك                                           1 پینچ

آرد                                             150 گرم

پودر كاكائو                                   یك و یك‌دوم قاشق سوپخوری

مواد لازم برای تهیه موس شكلات

شكلات شیری یا سیاه                  275 گرم

شیر                                           125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

شكر                                          1 قاشق سوپخوری

زرده تخم‌مرغ                               1 عدد

خامه‌ فرم گرفته                           225 گرم

كمپوت آلبالو یا گیلاس برای تزئین   به میزان لازم

روش تهیه بیسكویت جنگل سیاه

كره، پودر شكر و وانیلین را با هم مخلوط كنید و اندكی با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه مخلوط مواد خشك را بیفزائید و هم بزنید تا خمیر لطیف و مناسبی حاصل شود. سپس خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و یك ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده باز كردن شود. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده، باز كنید و با برشگر دلخواهتان، قالب بزنید.

اكنون خمیرهای قالب زده را در سینی شیرینی پزی دارای كاغذ روغنی بچینید و به مدت تقریبی 10-12 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. همینكه بیسكویت‌ها خنك شدند، هر دو عدد را با موس شكلات به هم بچسبانید و با خامه فرم گرفته و آلبالو بیارائید. اینك بیسكویت‌ها را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.

روش تهیه‌ موس شكلات: شكلات را به روش بن‌ماری آب كنید و شیر را بجوشانید. آن‌گاه شكر و زرده تخم‌مرغ را با همزن برقی مخلوط كنید و هم بزنید تا شكر حل شود. سپس شیر داغ را كم كم به آن بیفزائید و كاسترد را به ظرف شیر برگردانید. حالا كاسترد را روی حرارت ملایم بگذارید و پیوسته هم بزنید تا قدری غلیظ شود و پشت قاشق چوبی را بپوشانید.

اكنون كاسترد را كم كم درون شكلات آبكرده بریزید و هم بزنید. همینكه كاسترد خنك شد، نیمی از خامه ‌فرم گرفته را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.

 

برچسب ها: بیسکویت، روش تهیه بیسکویت، آموزش بیسکویت، بیسكویت جنگل سیاه، بیسکویت جنگل، بیسکویت سیاه، مواد بیسکویت تعداد بازديد: 685 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز