Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 09:42

15
اردیبهشت
كیك فنجانی موز و گردو

كیك فنجانی موز و گردو

روش تهیه كیك فنجانی موز و گردو

افسانه ظروفی

 

 

 

مواد لازم برای 12 عدد

تخم‌مرغ                              3 عدد

 كره نرم                             200 گرم

شكر دانه ریز                      150 گرم

شیر                                 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

آرد                                   185 گرم

بیكینگ‌پودر                       یك و یك‌چهارم قاشق چایخوری

كره بادام ‌زمینی                 1 قاشق چایخوری

موز پوره كرده                     1 عدد

گردوی برشته و خردكرده     100 گرم

روش تهیه كیك فنجانی موز و گردو

فر را با دمای 160 درجه‌ سانتیگراد گرم كنید و قالب 12 تائی مافن را با كپسول‌های كاغذی بپوشانید. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها، كره و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. سپس شیر را افزوده و مخلوط سازید. حالا آرد، بیكینگ‌پودر و كره بادام زمینی را درون مایه‌ فراهم كرده بریزید و مخلوط كنید.

اكنون موز و گردو را بیفزائید و مایه‌ كیك را هم بزنید و درون كپسول‌ها بریزید. به گونه‌ای كه یك‌سوم از سر قالب‌ها، خالی بماند. اینك كیك فنجانی را به مدت تقریبی 18-20 دقیقه، در فر بپزید و روی پنجره سیمی خنك كنید. در صورت دلخواه، قدری كره بادام‌زمینی روی كیك‌های فنجانی خنك شده، بریزید و با فوندانت بپوشانید.

آن‌گاه كیك‌های فنجانی را با گل‌های دست‌ساختتان از خمیر فوندانت بیارائید.

 

برچسب ها: کیک، کیک فنجانی، كیك فنجانی موز و گردو، کیک با موز، کیک و گردو، آموزش کیک فنجانی، مواد لازم کیک تعداد بازديد: 803 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز