Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 21:40

15
اردیبهشت
كیك ادویه‌ای هویج و نارگیل

كیك ادویه‌ای هویج و نارگیل

روش تهیه كیك ادویه‌ای هویج و نارگیل

افسانه ظروفی

 

 

 

مواد لازم برای 10-12 نفر

روغن مایع                                         250 میلی لیتر ( 1 پیمانه)

خامه صبحانه                                     100 گرم

اسانس وانیل                                     1 قاشق چایخوری

تخم مرغ                                           5 عدد

 شكر دانه ریز                                    100 گرم

شكر قهوه‌ای روشن                            150 گرم

آرد ( مخصوص كیك)                             440 گرم

بیكینگ پودر                                        2 قاشق چایخوری

دارچین                                               2 قاشق چایخوری

مخلوط هل و زنجفیل                            یك دوم قاشق چایخوری

نمك                                                  1 پینچ

هویج رنده كرده                                   1 پیمانه

نارگیل رنده كرده (خشك یا تازه)             130 گرم

روش تهیه كیك ادویه‌ای هویج و نارگیل

فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم كنید و دو قالب هم اندازه را به قطر 20 سانتیمتر، چرب نمائید و با كاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه روغن مایع، خامه و وانیل را در كاسه مناسبی بریزید و اندكی با همزن برقی بزنید تا مخلوط شوند. سپس تخم مرغ‌ها و شكر (هم سفید و هم قهوه‌ای) را بیفزائید و مخلوط كنید.

حالا مواد خشك را درون این مایه بریزید و هم بزنید. اكنون هویج و نارگیل را نیز افزوده و مایه كیك را مخلوط نمائید. آن‌گاه مایه فراهم كرده را به طور مساوی در قالب‌ها بریزید و به مدت تقریبی یك ساعت، در فر بپزید. كیك‌ها را روی پنجره سیمی خنك كنید و بعد آن‌ها را با مارمالاد زردآلو به هم بچسبانید و روی هم قرار دهید.

اینك رو و اطراف كیك را نیز با مارمالاد بپوشانید و در صورت دلخواه، روی كیك خمیر فوندانت بكشید. همچنین می‌توانید كیك را با گل‌های دست ساختتان از خمیر فوندانت بیارائید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی قرار دهید.

یادآوری: می‌توانید روی كیك پودر شكر بپاشید و آن را بدون استفاده از خمیر فوندانت، سرو كنید.

 

 

برچسب ها: کیک، آموزش کیک، کیک هویج، كیك ادویه‌ای هویج و نارگیل، کیک ادویه ای، کیک نارگیل، آشپزی با کیک تعداد بازديد: 844 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز