Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 02:30

26
اسفند
سمبوسه ی خرما

سمبوسه ی خرما

طرز تهیه سمبوسه ی خرما

سمبوسه ی خرما

 

 

مواد لازم برای حدود ۴۰ عدد

پودر مایه خمیر...........................................................۲ قاشقچایخوری

شكر........................................................................۱ قاشق سوپخوری

شیر ولرم .................................................................۵/۱ پیمانه (۳۷۵ میلی‌لیتر)

آرد   .......................................................................۵۰۰ گرم

تخم‌مرغ  .................................................................۲ عدد

ادویه(سیاهدانه، گل‌رنگ و زیره‌ی آسیاب‌شده) ................مجموعا ۱ قاشق سوپخوری

 

مواد لازم میانی سمبوسه:

خرمای هسته گرفته و چرخكرده..............................۳۰۰ گرم

مغز گردوی خرد كرده..............................................۱۵۰ گرم

روغن كنجد برای سرخ كردن ....................................به مقدار لازم

 

روش تهیه :

 

پودر مایه خمیر و شكر را داخل شیر ولرم بریزید. بعد روی آ‌ن را بپوشانید و در جای گرم بگذارید تا مایه خمیر فعال شود. در ظرف مناسبی، آ‌رد را الك كنید و مایه خمیر عمل آ‌مده، تخم‌مرغ و ادویه‌ها را به آ‌ن بیفزائید و مخلوط كنید. حالا در حدود ۵ دقیقه آ‌ن را ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی به دست‌آ‌ید. سپس روی خمیر را بپوشانید و یك ساعت استراحت دهید تا حجم آ‌ن دو برابر شود. اكنون روی یك سطح صاف و آ‌ردپاشی شده، خمیر را باز كنید و با قالب گرد قالب بزنید و وسط خمیر را مواد میانی بگذارید و دور آ‌ن را مانند قطاب بپیچید و در روغن كنجد سرخ كنید. اكنون سمبوسه‌ها را در صافی بچینید تا روغن اضافی آ‌نها گرفته شود.

روش تهیه‌ی مواد میانی:

خرما و گردو را با هم مخلوط كنید.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، سمبوسه ی خرما تعداد بازديد: 606 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز