Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 12:34

23
اسفند
مربا های بادامی

مربا های بادامی

طرز تهیه مربا های بادامی

مربا های بادامی 

 

 مواد لازم برای 16 عدد:

 

شكلات سیاه ....................................۰۰۳ گرم

شكلات تلخ...................................... ۰۶ گرم

خامه............................................ ۰۸۱ گرم

كره.............................................. ۵۷ گرم

شیر............................................ ۰۶ میلی‌لیتر

بادام پوست كنده و خرد كرده........... ۰۵ گرم

پودر كاكائوی شیرین...................... ۰۵ گرم

 

روش تهیه :

 

قالب مربع شكلی را به اندازه‌ی 20×20 سانتیمتر چرب كنید و با نایلون محافظ بپوشانید. آنگاه هر دو شكلات را داخل كاسه‌ی دستگاه غذاساز [Food processor] بریزید و دستگاه را روشن كنید تا شكلات‌ها كاملاً خرد شوند. خامه را در ظرفی مناسب بریزید و روی اجاق قرار دهید تا بجوشد. اكنون خامه، كره و شیر را - همچنان كه دستگاه روشن است - به شكلات‌ها بیفزائید تا مخلوط صاف و یكدستی حاصل شود. سپس مخلوط را در قالب آماده پهن كنید و دستكم 5 ساعت در یخچال بگذارید تا كاملاً سفت شود. حالا شكلات را از قالب خارج كنید و به شكل مربع‌های 5/2 سانتیمتری برش بزنید. آنگاه نیمی از مربع‌ها را داخل بادام خرد كرده و بو داده و نیم دیگر را در پودر كاكائو بغلتانید و در كپسو‌ل‌های شكلات قرار دهید.

 

یادآوری 1: برای برش زدن، حتماً از چاقوی داغ و خشك استفاده كنید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، مربع های بادامی، مربا های بادامی تعداد بازديد: 662 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز