Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 21:13

23
اسفند
نوعی شیرینی با آلو و پنیر

نوعی شیرینی با آلو و پنیر

طرز تهیه نوعی شیرینی با آلو و پنیر

نوعی شیرینی با آلو و پنیر

 

 

 مواد لازم برای 20 عدد:

 

آرد ساده .....................................۵۸۱ گرم

پودر كاسترد................................ ۱ قاشق سوپخوری

كره ...........................................۰۹ گرم

شكرریز..................................... ۰۶ گرم

زرده‌ی تخم‌مرغ............................ ۱ عدد

شیر......................................... ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری

 

مواد لازم میانی:

پنیر خامه‌ای ..........................................۰۵۲ گرم

شكر ریز................................................. ۰۹ گرم

پوست لیموی رنده شده........................... ۲ قاشق چایخوری

آلوی خشك بدون هسته و خرد شده.......... ۱پیمانه

 

روش تهیه:

آرد، پودر كاسترد، كره و شكر را در كاسه‌ای بریزید و با نوك انگشتان، به شكل خرده نان درآورید. زرده‌ی تخم‌مرغ و شیر را اضافه كنید تا خمیر شود. خمیر را به ابعاد 28×30 سانتیمتر باز كنید و مواد میانی را روی خمیر پهن سازید؛ به طوری كه از كناره‌های خمیر 2 سانتیمتر خالی بماند. حالا آلوی خرد كرده را روی آن بپاشید. سپس خمیر را از دو طرف طولی روی قسمت مركزی خمیر تا كنید و خمیر تا كرده را دوباره بپیچید و روی هم قرار دهید. اكنون خمیر را به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید. آن‌گاه با استفاده از چاقوی تیز، خمیر را به ضخامت 5/1 سانتیمتر ببرید و در سینی فر (تاون) - كه با كاغذ روغنی پوشانده‌اید - با فاصله قرار دهید و در فر گرم شده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد، به مدت 15 دقیقه بپزید. بعد آن را روی پنجره‌ی سیمی خنك كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، نوعی شیرینی با آلو و پنیر تعداد بازديد: 599 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز