Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 فروردین 1403 - 23:43

23
اسفند
کیک کره ای با تزیین گیلاس

کیک کره ای با تزیین گیلاس

طرز تهیه کیک کره ای با تزیین گیلاس

کیک کره ای با تزیین گیلاس

 

 

 مواد لازم برای 10 نفر :

 

كره‌ی خرد كرده..................................... ۵۲۱ گرم

شكر ...................................................۰۸۱ گرم

تخم‌مرغ.................................................. ۳ عدد

آرد...................................................... ۵۲۲ گرم

بیكینگ‌پودر........................................... یك‌دوم قاشق چایخوری

شیر..................................................... ۵۲۱ میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

پوست لیمو یا پرتقال رنده كرده................... ۱ قاشق چایخوری

خامه‌ی فرم گرفته حدود........................... ۰۵۱ گرم 

رنگ صورتی خوراكی چند قطره

 

روش تهیه :

 

قالبی را به گنجایش تقریبی یك و نیم لیتر چرب كنید و آرد بپاشید. سپس آرد اضافی را با تكان دادن قالب، جدا كنید. همه‌ی مواد را داخل كاسه‌ی دستگاه همزن برقی بریزید و با سرعت متوسط مواد را بزنید تا با هم مخلوط شوند. آن‌گاه سرعت همزن را كمی افزایش دهید و تا زمانی كه رنگ مایه كاملاً روشن شود و غلظت آن تقریباً دو برابر گردد، آن را با همزن برقی بزنید. اكنون مایه را داخل قالب بریزید و رویش را به كمك پالت صاف كنید. قالب را داخل سینی بگذارید و در فر (تاون) گرم شده با دمای ۰۶۱ درجه‌ی سانتیگراد، به مدت تقریبی یك ساعت و ۵۱ دقیقه بپزید. حالا چند دقیقه كیك را در قالب نگه دارید و بعد روی پنجره‌ی سیمی منتقل سازید تا كاملاً خنك شود. اینك، كیك را با خامه‌ی فرم گرفته‌ی آمیخته با رنگ صورتی، تزئین كنید و گیلاس‌های قرمز را دور آن بچینید. 

 

یادآوری: می‌توانید از گیلاس تازه نیز، استفاده كنید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، کیک کره ای با تزیین گیلاس تعداد بازديد: 1140 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز