Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 02:36

23
اسفند
شکوفه کنجدی

شکوفه کنجدی

طرز تهیه شکوفه کنجدی

شکوفه کنجدی

 

 

 مواد لازم :

 

كره ....................................................۱۰۰ گرم

پودر شكر ............................................۱۰۰ گرم

پودر هل............................................ یك قاشق چایخوری

كنجد .............................................. ۶۵ گرم

آرد................................................. ۱۲۵ گرم

خلال پسته و بادام برای تزئین........... به میزان لازم

 

روش تهیه :

 

كره و پودر شكر و هل را مخلوط كنید و با همزن برقی بزنید. كنجد را تفت دهید تا به رنگ طلائی درآید. سپس آن را آسیاب كنید تا كاملاً پودر شود. بعد به مواد قبلی بیفزائید و خوب مخلوط كنید. آرد را بتدریج افزوده و مایه را خمیر كنید. حالا خمیر را ورز دهید تا صاف و یكدست شود. سپس خمیر را در قیف مخصوص شیرینی‌پزی - كه داخل آن ماسوره‌ی كنگره‌داری گذاشته‌اید – بریزید. آن‌گاه داخل كپسول‌های كاغذی كه در سینی چیده‌اید، به شكل شكوفه‌ی گل بریزید و روی آن را با خلال پسته و بادام تزئین نمائید. اكنون سینی را داخل فر گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه‌ی سانتیگراد، به مدت تقریبی ۳۵ دقیقه قرار دهید و پس از خنك شدن، در ظرف بچینید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، شکوفه کنجدی تعداد بازديد: 1768 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز