Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 16:10

23
اسفند
الجوز المعمول

الجوز المعمول

طرز تهیه الجوز المعمول

الجوز المعمول

 

 

 مواد لازم برای 15 عدد:

 

آرد........................................... ۴۷۵ گرم

نمك............................................ ۱ پینچ

روغن....................................... ۲۲۵ گرم (بهتر است حیوانی باشد.)

شكر......................................... ۷۵ گرم

پودر مایه خمیر فوری..................... ۱ قاشق چایخوری

آب گرم................................... ۱۰۰ میلی‌لیتر

 

مواد لازم داخل خمیر:

 

گردوی خرد كرده........................... ۲۰۰ گرم

پودر قند......................................... ۳ قاشق سوپخوری

گلاب .............................................۳ قاشق سوپخوری

هل سائیده.................................... یك قاشق چایخوری

جوز هندی رنده شده...................... یك هشتم قاشق چایخوری

 

روش تهیه :

 

آرد الك كرده و نمك را داخل كاسه‌ای بریزید و با روغن مخلوط سازید. در ظرفی مناسب شكر، مایه خمیر و آب گرم را بریزید و مخلوط كنید، درِ ظرف را بگذارید و در جای گرم نگه‌دارید تا مایه خمیر فعال شود. سپس این مخلوط را به آرد بیفزائید و مواد را خمیر كنید، خمیر را به مدت تقریبی ۱۰ دقیقه ورز دهید; روی آن را بپوشانید و به مدت ۲ ساعت در جای گرمی قرار دهید تا حجم خمیر دو برابر شود و به اصطلاح ور بیاید. حالا هر بار به اندازه‌ی یك نارنگی كوچك از خمیر بردارید و كمی باز كنید. اینك مقداری از مواد میانی را در مركز آن قرار دهید و خمیر را جمع كنید. بعد در قالب بگذارید و كمی بفشارید تا فرم قالب را بگیرد. اكنون خمیر قالب خورده را روی سینی فر برگردانید و در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه‌ی سانتیگراد، به مدت تقریبی ۲۰ دقیقه بپزید. چنانچه قالب مخصوص در دسترس نبود، می‌توانید خمیر را پس از جمع كردن، با كف دست فشار دهید تا كمی تخت شود. آن‌گاه در سینی فر قرار دهید و با انواع مهر، روی خمیر را تزئین كنید و یا به كمك قاشق، روی آنها خطوطی ایجاد نمائید. 

 

روش تهیه‌ی مواد میانی:

 

همه‌ی مواد را، با هم مخلوط كنید!

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، الجوز المعمول تعداد بازديد: 574 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز