Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 23:03

13
اسفند
لوز پسته

لوز پسته

طرز تهیه لوز پسته

لوز پسته

 

 

 

 مواد لازم برای 15-20 برش :

 

آب..................................... ۱۵۰ میلی‌لیتر

شكر.................................. ۱۵۰ گرم

آبلیمو ................................ ۱ قاشق چایخوری

پسته‌ی ریز خرد كرده ..........۱۵۰ گرم

پودر پسته........................ ۵۰ گرم

 

روش تهیه :

 

آب و شكر را در ظرفی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا شكر حل شود و شربت قوام آید. بعد، آبلیمو را اضافه كنید. حالا شربت را به ظرف دیگری منتقل كنید و با همزن برقی آنقدر بزنید تا شربت سفید و غلیظ شود. سپس پسته‌های ریز خرد كرده را بیفزائید. حالا  كف سینی لبه‌دار مقداری پودر پسته بپاشید و مواد را روی آن بریزید و صاف كنید. مقداری هم پودر پسته روی لوز بپاشید و با پشت قاشق خوب صاف كنید. حالا آن را به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را خوب بگیرد. بعد لوز را برش دهید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، لوز پسته تعداد بازديد: 863 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز