Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 20:58

13
اسفند
باقلوای سیب

باقلوای سیب

طرز تهیه باقلوای سیب

باقلوای سیب

 

 

 موادلازم خمیر باقلوا:

 

زرده‌ی تخم‌مرغ................................ ۲ عدد

شیر.............................................. یك دوم پیمانه (۱۲۵ میلی‌لیتر)

كره‌ی ذوب كرده.............................. یك چهارم پیمانه (۶۰ گرم)

بیكینگ‌پودر.................................... یك دوم قاشق چایخوری

آرد .............................................. حدود ۵۰۰ گرم (به اندازه‌ای كه خمیر به دست نچسبد)

كره‌ی ذوب كرده‌ی اضافی............... به میزان لازم

 

مواد لازم برای داخل خمیر:

 

بادام پودر شده........................... ۱۵۰ گرم

پودر شكر.................................. ۱۰۰ گرم

پودر هل....................................... ۱ قاشق چایخوری

مارمالاد سیب................................ به میزان لازم

 

مواد لازم مارمالاد سیب:

سیب پوست كنده و خرد كرده................................ ۱ كیلوگرم

آب.................................................................... حدود نیم لیتر

شكر................................................................. ۱ كیلوگرم

جوهرلیمو......................................................... یك چهارم قاشق چایخوری

 

مواد لازم شربت باقلوا:

 

شكر................................ ۲۵۰ گرم

آب................................ یك دوم پیمانه (۱۲۵ میلی‌لیتر)

گلاب................................ یك چهارم پیمانه (۶۰ میلی‌لیتر)

جوهرلیمو................................ یك چهارم قاشق چایخوری

 

روش تهیه :

 

زرده‌ی تخم‌مرغ، شیر، بیكینگ‌پودر و كره را با هم مخلوط كنید، سپس به تدرج آرد را اضافه كنید تا مایه خمیر شود. روی خمیر را با پارچه‌ای مرطوب بپوشانید و دو ساعت استراحت دهید. حالا خمیر را روی سطحی آردپاشی شده به كمك وردنه تا حد امكان نازك باز كنید. (برای این كار بهتر است از وردنه‌های نازك باقلوا استفاده كنید). جعبه باقلوا را چرب كنید و یك لواش كف قالب داخل جعبه بیندازید. روی لواش را با كره‌ی ذوب شده‌ی اضافی چرب كنید و یك لواش دیگر روی آن بگذارید، مخلوط بادام، پودر شكر و هل را روی آن ریخته و خوب صاف كنید دقت كنید خمیر پاره نشود. بعد یك لواش دیگر روی مخلوط بادام بگذارید و با كره خوب چرب كنید اكنون مارمالاد سیب را روی آن پهن كنید و لایه دیگری لواش روی آن قرار دهید وروی خمیر را با كره چرب كنید. سپس آخرین لایه لواش را بگذارید و با یك چاقوی تیز به صورت مربع یا لوزی ببرید و مجدداً روی آن كره بمالید اینك جعبه باقلوا را داخل سینی گذاشته و در فر گرم‌شده با دمای ۱۸۰ درجه‌ی سانتیگراد و یا تا زمانی كه سطح باقلوا طلائی شود بپزید. پس از بیرون آوردن باقلوا از فر، شربت را  با قاشق چند بار روی باقلوا بریزید، در جعبه را ببندید و یك شب به همان صورت نگه‌دارید. روز بعد چنانچه باقلوا خشك بود، مقداری شربت گرم روی آن بریزید.

 

روش تهیه مارمالاد سیب:

 

سیب‌ها را در یك قابلمه‌ی لعابی بریزید و آب را بیفزائید. قابلمه را روی اجاق بگذارید و بجوشانید تا سیب‌ها كاملاً بپزند، حالا سیب‌ها را پوره كنید و شكر را بیفزائید و بگذارید كم‌كم بجوشد و به قوام لازم برسد در آخر جوهرلیمو را بیفزائید و از روی اجاق بردارید وپس از سرد شدن به مصرف برسانید.

 

روش تهیه شربت باقلوا:

 

آب و شكر را روی حرارت ملایم بگذارید تا شكر حل شود، سپس بجوشانید و گلاب را اضافه كنید بعد از چند جوش جوهرلیمو را اضافه كنید و از روی اجاق بردارید.

 

یادآوری: بهتر است شربت باقلوا به دفعات و به مقدار كم روی آن ریخته شود تا شربت كاملاً جذب باقلوا شود.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، باقلوای سیب تعداد بازديد: 1227 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز