Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 12:32

12
اسفند
کیک با مارمالاد پرتقال

کیک با مارمالاد پرتقال

طرز تهیه کیک با مارمالاد پرتقال

کیک با مارمالاد پرتقال

 

 

مواد لازم برای 10 نفر :

 

كشمش...................................... ۳۲۰ گرم

آب پرتقال..................................... ۱۸۰ میلی‌لیتر

كره............................................. ۱۸۵ گرم

پوست پرتقال رنده شده.....................۲ قاشق چایخوری

شكر.......................................... ۱۵۰ گرم

تخم‌مرغ........................................ ۳ عدد

آرد ...........................................۱۵۰ گرم

بیكینگ‌پودر.................................... ۱ قاشق چایخوری

بادام پوست كنده...................... ۱۸۰ گرم

مارمالاد پرتقال.......................... ۱۱۵ گرم

 

روش تهیه :

 

كشمش را با آب پرتقال مخلوط سازید و رویش را بپوشانید و آن را به مدت یك شب در دمای محیط قرار دهید. حالا قالب گرد ۲۰ سانتیمتری را با كاغذ روغنی بپوشانید. سپس كره، پوست پرتقال رنده شده و شكر را با هم مخلوط كنید و با همزن برقی آنقدر هم بزنید تا مایه سبك و روشن شود. بعد تخم‌مرغ‌ها را تك‌تك بیفزائید و خوب هم بزنید. در این مرحله، آرد و بیكینگ‌پودر را افزوده و با قاشق مخلوط كنید. سپس مخلوط كشمش و آب پرتقال را بیفزائید و خوب مخلوط كنید و بعد آن را در قالب بریزید. اینك روی آن را صاف كنید و مغز بادام‌ را روی كیك بچینید و به مدت ۵/۱ ساعت در فر (تاون) از قبل گرم شده با دمای ۱۵۰ درجه‌ی سانتیگراد قرار دهید. سپس مارمالاد را گرم كنید و روی كیك داغ بمالید. اكنون كیك را در داخل قالب خنك كنید و بعد از قالب جدا سازید و روی ظرف زیبایی بگذارید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، کیک با مارمالاد پرتقال تعداد بازديد: 1009 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز