Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 14:57

11
اسفند
کیک با تزئین فوندانت و کدو های مارسیپان

کیک با تزئین فوندانت و کدو های مارسیپان

طرز تهیه کیک با تزئین فوندانت و کدو های مارسیپان

کیک با تزئین فوندانت و کدو های مارسیپان

 

 

مواد لازم برای 10-12 نفر :

 

كیك كره‌ای یا اسفنجی به قطر ۲۵ سانتیمتر...................................... ۱ عدد

صفحه‌ی زیر كیك به قطر ۳۵ سانتیمتر.............................................. ۱ عدد

مارمالاد زردآلو .............................................................................به میزان لازم

خمیر فوندانت............................................................................. در حدود ۱ كیلوگرم

مارسیپان................................................................................. ۵۰۰ گرم

رنگ سبز خوراكی

رنگ نارنجی خوراكی

برگ پاپیتال............................................................................ به میزان لازم

 

روش تهیه:

 

كیك آماده را روی صفحه‌ی مورد نظر قرار دهید و آن را با مارمالاد زردآلو مرطوب سازید. خمیر فوندانت را با وردنه در سطحی كه پودر قند پاشیده‌اید، باز كنید. حالا آن را روی كیك قرار دهید تا سطح و اطراف آن را بپوشاند. بعد اضافی‌های خمیر را ببرید. مقداری از مارسیپان را نیز به رنگ سبز درآورید و با آن توپ‌های كوچكی بسازید. باقیمانده‌ی مارسیپان را نارنجی كنید و در اندازه‌های مختلف به شكل توپ درآورید و با خلال چوبی، خطوطی مانند كدو روی آن‌ها ایجاد نمائید. حالا در وسط هر یك، از توپ‌های سبزرنگ، به شكل ساقه‌ی كدو بچینید. برگ‌های پاپیتال را بشوئید و خشك نمائید. اكنون روی كیك را با كدوها و برگ‌های طبیعی تزئین كنید.

 

 

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، کیک با تزئین فوندانت و کدو های مارسیپان تعداد بازديد: 651 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز