Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 01:31

11
اسفند
کیک زیره

کیک زیره

طرز تهیه کیک زیره

کیک زیره

 

 

مواد لازم :

 

كره یا مارگارین......................................  ۱۲۵ گرم

شكر ریز............................................... ۹۰ گرم

تخم‌مرغ................................................ ۳ عدد

آرد ................................................... ۱۴۰ گرم

بیكینگ ‌پودر....................................... یك‌چهارم قاشق چایخوری

زیره‌ی سبز ........................................ ۲ قاشق چایخوری

شیر.................................................. ۲ قاشق سوپخوری

 

روش تهیه :

 

فر را با دمای ۱۸۰ درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید. قالبی مربع شكل به اندازه ۲۰ف۲۰ سانتیمتر و یا قالب گردی به قطر ۲۲ سانتیمتر را چرب كنید و با كاغذ روغنی بپوشانید و كنار بگذارید. كره و شكر را در ظرفی مناسب بریزید و با همزن برقی بزنید تا به شكل كرم درآید. تخم‌مرغ‌ها را كمی با چنگال بزنید و كم‌كم به كره و شكر بیفزائید. این مایه را به كاسه‌ی بزرگ‌تری منتقل كنید و آرد و بیكینگ‌پودر الك شده و زیره را همراه با شیر به تناوب به مواد بیفزائید و با لیسك خوب مخلوط كنید. مایه را در قالب آماده بریزید و در طبقه‌ی وسط فر به مدت ۵۰ دقیقه بپزید. كیك را بعد از ۵ دقیقه از قالب جدا كنید و روی پنجره‌ی سیمی خنك نمائید. در صورت تمایل، می‌توانید كمی پودر شكر روی كیك بپاشید. این كیك را، می‌توانید به مدت یك هفته با ظرف دردار; در دمای اتاق نگهداری كنید، یا با بسته‌بندی مناسب، به مدت ۳ ماه در فریزر نگه دارید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، کیک زیره تعداد بازديد: 2386 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز