Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 22:43

11
اسفند
بیسکویت مادکیک

بیسکویت مادکیک

طرز تهیه بیسکویت مادکیک

بیسکویت مادکیک

 

 

مواد لازم جهت تهیه ی بیسکویت :

 

كره....................................... ۲۵۰ گرم

شكر قهوه‌ای.......................... ۳۳۰ گرم

تخم‌مرغ.................................... ۲ عدد

آرد ......................................۵۰۰ گرم

بیكینگ‌پودر............................. یك‌چهارم قاشق چایخوری

پودر كاكائو............................. ۵۰ گرم

پودر كاكائو (اضافی..................۲۰ گرم برای تزئین

 

مواد لازم جهت تهیه‌ی مادكیك:

كره........................................ ۱۵۰ گرم

شكلات................................. ۱۰۰ گرم

شكر................................... ۲۲۰ گرم

آب...................................... ۱۲۵ میلی‌لیتر

زرده‌ی تخم‌مرغ........................۲ عدد

آرد...................................... ۱۵۰ گرم

پودر كاكائو ..............................۲ قاشق سوپخوری

 

مواد لازم جهت تهیه‌ی كرم گاناش شكلات :

خامه...................................... ۸۰ گرم

شكلات................................ ۲۰۰ گرم

 

روش تهیه :

 

روش تهیه‌ی بیسكویت مادكیك:

كره و شكر قهوه‌ای را با همزن برقی خوب بزنید تا كاملا مخلوط شوند. آنگاه تخم‌مرغ‌ها را دانه دانه بیفزائید. سپس مواد خشك را با هم مخلوط و به مواد قبلی اضافه كنید. خمیر به‌دست آمده را داخل كیسه‌ی نایلونی بگذارید و حدود یك ساعت درون یخچال استراحت دهید. حالا خمیر را روی سطح آردپاشی شده به ضخامت ۵ میلی‌متر باز كنید و با برشگری به قطر ۵/۶ سانتیمتر برش دهید و درون فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه‌ی سانتیگراد، به مدت ۱۵ دقیقه بپزید. اكنون بیسكویت‌ها را روی پنجره‌ی فلزی خنك كنید. روی بیسكویت‌ها را كرم گاناش بمالید و مادكیك را روی آن قرار داده و دوباره یك عدد بیسكویت كرم زده شده روی آن بگذارید. سپس از شابلون به شكل قلب استفاده كرده و با پودر كاكائو مطابق شكل تزئین كنید.

 

روش تهیه‌ی مادكیک )حدچح حسذ(:

كره، شكلات، شكر و آب را داخل ظرفی مناسب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا با هم مخلوط شوند. بعد صبر كنید كاملا مواد خنك شوند. سپس زرده‌ها را بیفزائید و در حد مخلوط شدن بزنید. آرد و پودر كاكائو را نیز اضافه كنید و كمی هم بزنید. دو عدد قالب مربعی شكل را به اندازه‌ی ۲۰ سانتیمتر كاغذ روغنی بیندازید; به طوری كه از هر طرف كمی كاغذ بیرون باشد. سپس مواد را درون این دو قالب بریزید و درون فر گرم‌شده با دمای ۱۷۰ درجه‌ی سانتیگراد، به مدت ۲۰ دقیقه بپزید. آنگاه از فر خارج كنید و بگذارید كیك درون قالب كاملا خنك شود. اینك آن را با برشگری به قطر ۵/۶ سانتیمتر برش دهد.

روش تهیه‌ی كرم گاناش شكلات:

 

خامه را روی حرارت بگذارید و شكلات را به آن بیفزائید تا با هم خوب مخلوط شوند. كرم را درون یخچال بگذارید تا خنك شود.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، بیسکویت مادکیک تعداد بازديد: 582 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز